Ατλέτικο Μινέιρο και Παλμέιρας καλούν Μπερνάρ και ο Παναθηναϊκός είναι σε… αναμμένα κάρβουνα για το μέλλον του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Βραζιλία οι δύο από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, παρακολουθούν «στενά» την περίπτωση του 31χρονου άσου του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με το τριφύλλι.
Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Μπερνάρ από Ατλέτικο Μινέιρο και Παλμέιρας
Μάλιστα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους οι δύο υποψήφιοι «μνηστήρες» για τον Μπερνάρ θα έχουν σύντομα συνάντηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να καταθέσει η κάθε μία την πρόταση της.
Συμπαίκτης του Σκάρπα;
Αξίζει να σημειωθεί πως ένα μικρό προβάδισμα δείχνει να έχει η Ατλέτικο Μινέιρο ομάδα στην οποία ο Μπερνάρ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ενώ πλέον εδώ και μερικές μέρες έχει αποκτήσει έναν ακόμη Βραζιλιάνο που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μινέιρο και στο πρώτο μισό αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, ως αντίπαλος με τον Μπερνάρ.
Τέλος ο Μπερνάρ βρίσκεται στο τριφύλλι από τον Αύγουστο του 2022, κατόπιν εισήγησης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχοντας καταγράψει με τα «πράσινα» 60 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό έξι γκολ, ενώ έχει «σερβίρει» και οκτώ ασίστ με τα χρώματα της ομάδας.
Η Superlega, η κορυφαία λίγκα βόλεϊ του πλανήτη, σχεδιάζει διεθνή επέκταση, με ανοίγματα σε Ασία και Αμερική και μετατροπή της σε παγκόσμιο αθλητικό προϊόν
Η φετινή σεζόν στην κανονική περίοδο της Eurolewague που ολοκληρώθηκε αποτελεί ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως ανακοινώθηκε.
Εντυπωσιακός ο Απόστολος Σίσκος στην πρεμιέρα του «Acropolis Swim Open» στο ΟΑΚΑ. Ο 21χρονος πρωταθλητής σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ και την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στα 200μ. ύπτιο!
LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βαλένθια για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.