Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Μάχη» στην Βραζιλία για την υπογραφή του Μπερνάρ

«Μάχη» στην Βραζιλία για την υπογραφή του Μπερνάρ

Τι αναφέρουν στην Βραζιλία για τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού και τις πιθανότητες να επιστρέψει για να αγωνιστεί στην πατρίδα του.

Ατλέτικο Μινέιρο και Παλμέιρας καλούν Μπερνάρ και ο Παναθηναϊκός είναι σε… αναμμένα κάρβουνα για το μέλλον του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Βραζιλία οι δύο από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, παρακολουθούν «στενά» την περίπτωση του 31χρονου άσου του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με το τριφύλλι.

Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Μπερνάρ από Ατλέτικο Μινέιρο και Παλμέιρας

Μάλιστα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους οι δύο υποψήφιοι «μνηστήρες» για τον Μπερνάρ θα έχουν σύντομα συνάντηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να καταθέσει η κάθε μία την πρόταση της.

Συμπαίκτης του Σκάρπα;

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα μικρό προβάδισμα δείχνει να έχει η Ατλέτικο Μινέιρο ομάδα στην οποία ο Μπερνάρ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ενώ πλέον εδώ και μερικές μέρες έχει αποκτήσει έναν ακόμη Βραζιλιάνο που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μινέιρο και στο πρώτο μισό αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, ως αντίπαλος με τον Μπερνάρ.

Τέλος ο Μπερνάρ βρίσκεται στο τριφύλλι από τον Αύγουστο του 2022, κατόπιν εισήγησης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχοντας καταγράψει με τα «πράσινα» 60 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό έξι γκολ, ενώ έχει «σερβίρει» και οκτώ ασίστ με τα χρώματα της ομάδας.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024