Η Χριστίνα Λαμπίρη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και την τεκνοθεσία. Μέσα σε όλα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της απουσία τα τελευταία χρόνια αλλά και το νέο ρόλο που ανέλαβε προ λίγων 24ώρων στο δήμο Ραφήνας.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δήλωσε αρχικά ότι είναι υπέρ του νομοσχεδίου.

«Προφανώς και είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η τεκνοθεσία όμως, είναι μια άλλη ιστορία. Δεν θα ήμουν αρνητική. Αν με ρωτάς ως Χριστίνα, θα χαιρόμουν πάρα πολύ να είχα δύο κολλητούς φίλους ή δύο κολλητές φίλες, που να μοιράζονται τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, να κάνουν την οικογένειά τους και τα παιδιά τους», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετράει για μένα, είναι η αγάπη κι ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου».

Τέλος, η Χριστίνα Λαμπίρη αναφέρθηκε στην τηλεόραση και την ενασχόλησή της με αυτή: «Η τηλεόραση έχει μπει σε παύση από το 2018 που έχω σταματήσει. Επομένως, τώρα τι να κοιτάξω το πριν, το δίπλα, το μετά, το αύριο; Τώρα είμαστε εδώ, ταγμένοι στον δήμο Ραφήνας και πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας για μια πολύ καλή συνέχεια στον δήμο αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα