
ΑΕΚ: Κρίνεται του Βίντα για το παιχνίδι με τον Βόλο
Στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ θα κριθεί η συμμετοχή του Ντομαγκόι Βίντα στο παιχνίδι με τον Βόλο.
Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο (3/1) στη Νέα Φιλαδέλφεια φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Ντομαγκόι Βίντα.
Ο Κροάτης αμυντικός έσκισε το γόνατό του μετά από ένα μαρκάρισμα στην προπόνηση της Κυριακής και οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε αναμονή για την κατάστασή του.
Αν δεν πονάει τότε θα μπει στην αποστολή, διαφορετικά δεν θα ρισκάρει ενόψει και των ντέρμπι που έρχονται σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Ολα όπως προαναφέραμε θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Τρίτης. Την τελευταία πριν το παιχνίδι με τον Βόλο. Οι Κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα και στη συνέχεια ο Αργεντινός θα ανακοινώσει την αποστολή για τον μεθαυριανό αγώνα.
Από εκεί και πέρα, παραμένουν εκτός οι Αραούχο και Σιντιμπέ που είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται ενόψει Βόλου.
Με Πόνσε κόντρα στους Θεσσαλούς
Υπενθυμίζουμε ότι στη χθεσινή προπόνηση ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Εζέκιελ Πόνσε να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Βόλο.
Ο Αργεντινός ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό, μπαίνοντας στα πλάνα του Αργεντίνου προπονητή για τον πρώτο αγώνα του 2024.
Κάπως έτσι, το οπλοστάσιο της Ένωσης εν όψει και της αναμέτρησης με την Θεσσαλική ομάδα συνεχίζει να γεμίζει, αφού τις προηγούμενες μέρες επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Πινέδα, Άμραμπατ, Φερνάντες, Κάλενς και Πισάρο.
- Με πυξίδα την προσφορά: Η doValue Greece δίπλα στις κοινότητες της Τήλου και της Νισύρου
- Συμμετοχή του δημου Αθηναίων σε παγκόσμια πρωτοβουλία του ΟΗΕ
- Απίθανο γκολ στο Πολωνία – Νιγηρία: «Ρουκέτα» σε νεκρό χρόνο (vid)
- Κρήτη: Οδηγούσε μεθυσμένος σκάφος και πήρε σβάρνα τις βάρκες στο λιμάνι της Χερσονήσου
- Καλαμάτα: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο πήρε ο 41χρονος συζυγοκτόνος
- Φωτιά στη Φιλοθέη – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα

