Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Βασίλης Καρράς μιλούσε για τον πόλεμο που δέχτηκε: «Με ανάγκασαν να...»

Όταν ο Βασίλης Καρράς μιλούσε για τον πόλεμο που δέχτηκε: «Με ανάγκασαν να…»

Ο Βασίλης Καρράς είχε μιλήσει για τον πόλεμο που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας του και για το πώς άρχισε να γράφει τις μεγάλες επιτυχίες του.

Ο αείμνηστος Βασίλης Καρράς, είχε ξετυλίξει την ιστορία του από τα πρώτα του βήματα, μιλώντας για τον πόλεμο που δέχτηκε όταν έφτασε στην Αθήνα από την επαρχία.

Ήταν δύο χρόνια πριν από τον θάνατό του, τον Μάιο του 2021, που ο Βασίλης Καρράς είχε μιλήσει για όλους και για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Ανεβαίνω στο αεροπλάνο και ζητάω ένα χαρτάκι και ένα στυλό και γράφω το πρώτο μου τραγούδι. Λέω ‘αυτοί μπορούν, με κοροϊδεύουν και εγώ δεν μπορώ;’. Έτσι ξεκίνησα να γράφω, από αντίδραση και είμαι ευχαριστημένος

«Είχα έναν περίεργο εγωισμό μέχρι τα 35-40 μου. Ήθελα να φιλοξενώ τους μεγάλους εκεί που δούλευα. Και το κατάφερα στη Θεσσαλονίκη. Τους έπαιρνα για 10 μέρες για να με ξεκουράζουν και κρατούσα την έδρα μου. Έπαιρνα τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τον Βαρδή για να ξεκουραστώ. Ήθελα να κάνω συνεργασίες με μικρότερούς μου και το πέτυχα, μου βγήκε σε καλό.

Έτσι άρχισε να γράφει τραγούδια ο Βασίλης Καρράς

Από το 1990 άρχισε να με γνωρίζει καλά η Ελλάδα. Μετά το Νύχτα ξελογιάστρα άνοιξαν οι πόρτες…

Ήρθα στην Αθήνα για να βρω τραγούδια, το βλαχάκι από το χωριό. Πάω σε έναν δικό μας από τον Βορρά και του λέω να μου γράψει το δίσκο. Μου λέει ‘Θα μου δώσεις 800.000 δραχμές’. Ήμουν αποφασισμένος να μπω στην αγορά. Περιμένω ένα μήνα, δύο. Ανεβαίνω στο αεροπλάνο και ζητάω ένα χαρτάκι και ένα στυλό και γράφω το πρώτο μου τραγούδι. Λέω ‘αυτοί μπορούν, με κοροϊδεύουν και εγώ δεν μπορώ;’. Έτσι ξεκίνησα να γράφω, από αντίδραση και είμαι ευχαριστημένος. Με κορόιδευαν για να κερδίσουν τα χρήματα.

Τα παράτησα κάποια στιγμή. Τα παράτησα γιατί κουράστηκα με τα μαχαιρώματα. Όταν ήρθα στην Αθήνα έφαγα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο, δεν γράφεται σε βιβλίο. Με ανάγκασαν να βάλω φρουρά στο σπίτι μου. Τι δουλειά έχει η φρουρά; Δεν έχω πειράξει άνθρωπο και λες ‘γιατί ρε γαμώτο;’. Πέρασα τρία χρόνια δύσκολα μέχρι που πούλησα το σπίτι μου και πήγα σε διαμέρισμα για να ησυχάσω» είχε αποκαλύψει ο αείμνηστος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024