
Θύμα απάτης η Άννα Βίσση – Η έκκληση της τραγουδίστριας
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα και την εικόνα της Άννας Βίσση για να πουλήσουν προϊόντα ως «μυστικά της αιώνιας νεότητας» στο διαδίκτυο.
Επιτήδειοι χρησιμοποίησαν το όνομα και την εικόνα της Άννας Βίσση για να πουλήσουν προϊόντα ως «μυστικά της αιώνιας νεότητας».
Δύο στιγμιότυπα από εταιρείες που προσπάθησαν να εξαπατήσουν τον κόσμο μοιράστηκε μέσω Facebook Stories η Άννα Βίσση, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στον κόσμο.
Παρακαλώ, μην πατάτε σε συνδέσμους που χρησιμοποιούν το όνομα της Άννας Βίσση για να «πουλήσουν» δήθεν προϊόντα. Αναφορά και διαγραφή
Η Άννα Βίσση έκανε έκκληση για τις ψεύτικες διαφημίσεις μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.
Οι επιτήδειοι χρησιμοποίησαν το όνομα της Άννας Βίσση και φωτογραφίες της, στις οποίες φαίνεται στις ιστοσελίδες αυτές πως χρησιμοποιεί ό,τι προσπαθούν να πουλήσουν.
Η έκκληση από την Άννα Βίσση
«Παρακαλώ, μην πατάτε σε συνδέσμους που χρησιμοποιούν το όνομα της Άννας Βίσση για να «πουλήσουν» δήθεν προϊόντα. Αναφορά και διαγραφή», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Η fake διαφήμιση με τη φωτογραφία της Άννας Βίσση
Στο ένα από τα στιγμιότυπα με τις διαφημίσεις, υπάρχει μια παλιά φωτογραφία της Άννας Βίσση, στην οποία φαίνεται να κρατάει ένα λεμόνι στο χέρι.
Στον τίτλο γράφει, μεταξύ άλλων: «Άννα Βίσση: Αυτή είναι η πρωινή μου ρουτίνα για αιώνια νεότητα», δίνοντας την αίσθηση στους χρήστες του διαδικτύου, ότι είναι δικά της λόγια.
Η Άννα Βίσση, ωστόσο, ενημέρωσε ότι πρόκειται για διαδικτυακή απάτη.

Fake διαφήμιση με τη φωτογραφία της Άννας Βίσση
- Γιορτή σήμερα 5 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]
- Data centers: Η ΕΕ ευνοεί τους Big Tech εις βάρος του κλίματος
- Μήνυση σε Καρυστιανού από Φρονιμάκη, πρώην στέλεχος της Ελπίδας, για τα περί εκβιασμού της για το επίμαχο ακίνητο
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Η στιγμή της εκκένωσης του ιδρύματος «Άγιος Παντελεήμων» [βίντεο]
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον νέο «Πογκμπά»: Δίνει 70 εκατ. ευρώ για το 18χρονο wonderkid της Λιλ!




