Ατζούν: «Ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία Αλαφούζου – Τερίμ»
Ο Ατζούν μίλησε για τη συμφωνία Παναθηναϊκού – Τερίμ και αποκάλυψε ότι έπαιξε τον ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα στον Αλαφούζο και τον έμπειρο προπονητή.
Λεπτομέρειες για το deal του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ έδωσε ο Ατζούν Ιτζαλί, ο οποίος είχε κομβικό ρόλο στις επαφές του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού με τον Τούρκο προπονητή.
Ο Ατζούν Ιτζαλί σε δηλώσεις που έκανε σε τούρκικη ιστοσελίδα (bosslardunyasi.com) παραδέχθηκε ότι έπαιξε τον ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα στις δύο πλευρές και βοήθησε να έρθουν σε επικοινωνία ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Φατίχ Τερίμ.
Ο Ατζούν Ιτζαλί έπαιξε κομβικό ρόλο στη συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον έμπειρο προπονητή.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Τουρκία:
«Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ στενοί φίλοι. Με τον Γιάννη Αλαφούζου έχουμε συνεργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα Survivor, εδώ και έξι χρόνια. Αλλά δεν έχουμε άλλη συνεργασία εκτός από αυτό», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Το όνομα του Τερίμ το ανέφερα σε μία συνάντηση που είχα με τον Αλαφούζο. Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία τους. Η συζήτηση τους πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Με το αποτέλεσμα να έχουμε γίνει και οι τρεις συνεργάτες. Είμαι χαρούμενος εάν είχα μερίδιο στη συμφωνία ενός τόσο επιτυχημένο προπονητή, όπως ο Φατίχ Τερίμ».
Σε ερώτηση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τις αντιδράσεις του κόσμου μετά την απόλυση του Σέρβου προπονητή, ανέφερε: «Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός δεν στέφθηκε πρωταθλητής χάνοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα βαθμών. Φέτος, όντως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχει νικήσει ούτε σε ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για 14 χρόνια. Δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τέταρτος στον όμιλο του Europa League. Έχασε από τη Μακάμπι Χάιφα, που δεν λειτουργεί ομαλά εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που διψάει για επιτυχία. Επειδή αυτό είναι το ζητούμενο, δεν είναι παράξενο που ο Αλαφούζος στράφηκε στον Φετίχ Τερίμ, ο οποίος έχει πετύχει στην καριέρα του και έχει αποδείξει ποιος είναι».
Η Κηφισιά έκανε την ανατροπή με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο καθώς πήρε μπρος με τις αλλαγές του Λέτο και το γκολ της νίκης πέτυχε ο Μπένι στο 85’. Μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω θα υποβιβαστεί η Κηφισιά
Ο Πέδρο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής υποδοχής κατά την επιστροφή τους στη Βαλένθια από δεκάδες οπαδούς τους, μετά το 2-0 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.
LIVE: Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.