Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρίσι Σούνακ «παίζει» τον Χιου Γκραντ στο Χριστουγεννιάτικο βίντεο από τη Ντάουνινγκ Στριτ

Ο Ρίσι Σούνακ «παίζει» τον Χιου Γκραντ στο Χριστουγεννιάτικο βίντεο από τη Ντάουνινγκ Στριτ

Θα μπορέσει το έξυπνο Χριστουγεννιάτικο βίντεο να βελτιώσει την κάκιστη γνώμη των Βρετανών για τον πρωθυπουργό τους;

Ακόμα και οι  πέτρες ξέρουν ότι οι Βρετανοί έχουν χιούμορ. Αυτό ακριβώς αποδεικνύει και το βίντεο που ανέβασε ο Ρίσι Σούνακ στον λογαριασμό του στο Χ ανήμερα των Χριστουγέννων με τίτλο «είμαι ο μόνος εδώ;».

Μόλις ο Βρετανός πρωθυπουργός συνειδητοποιεί ότι όλοι έχουν φύγει από το νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ αρχίζει να παίζει σαν μικρό παιδί. Ξεκινά με λίγο μπόουλινγκ με κουτιά από το αγαπημένο του αναψυκτικό, κλέβει και τρώει όλες τις καραμέλες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, καταναλώνει σε κλάσματα δευτερολέπτου ένα πιάτο μακαρόνια με σιρόπι σφένδαμου (τη γνωστή Buddy the Elf pasta)  και βλέπει τις αγαπημένες ταινίες των ημερών ψήνοντας ζαχαρωτά.

«Λάθος νούμερο»

Όταν το τηλέφωνο χτυπάει τα σηκώνει διστακτικά για να απαντήσει κατηγορηματικά «Χάρι έχεις πάρει λάθος νούμερο», αναφερόμενος προφανώς στον Χάρι Κόουλ, τον πολιτικό συντάκτη της Sun και όχι τον πρίγκιπα Χάρι, όπως έσπευσαν να εικάσουν πολλοί. Το βίντεο κλείνει με τον Ρίσι Σούνακ καθισμένο στην πρωθυπουργική καρέκλα, ενώ στην οθόνη γράφεται με πηχυαία γράμματα η ευχή «Καλά Χριστούγεννα».

Το εορταστικό βίντεο, το δίχως άλλο υπήρξε επιτυχημένο, είχε μια ευθεία αναφορά στην αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη ταινία «Love Actually», αλλά οι αναλυτές δεν πιστεύουν ότι θα καταφέρει να αντιστρέψει την κάκιστη εικόνα που έχουν οι Βρετανοί για τον πρωθυπουργό τους, αφού μόλις την περασμένη εβδομάδα το 70% των ερωτηθέντων απάντησε ότι δεν του έχει καμιά απολύτως εμπιστοσύνη για το που πηγαίνει τη χώρα.

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024