Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιάννης Μώραλης στη διανομή Χριστουγεννιάτικων δεμάτων αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

Ο Γιάννης Μώραλης στη διανομή Χριστουγεννιάτικων δεμάτων αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

Περισσότερα από 5000 δέματα αγάπης προσφέρθηκαν.

Για ακόμη μια γιορτινή περίοδο πραγματοποιήθηκε από την Μητρόπολη Πειραιά η καθιερωμένη διανομή των Χριστουγεννιάτικων δεμάτων αγάπης σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, τα οποία είναι προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη.

Περισσότερα από 5000 δέματα αγάπης προσέφεραν σε Πειραιώτες που έχουν ανάγκη ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» Βασίλης Βασιλειάδης, ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Γαβαλάς και ο γενικός αρχηγός της Β’ ομάδας του Ολυμπιακού Γιάννης Μανιάτης.

Τα χιλιάδες δέματα αγάπης που προσφέρθηκαν περιείχαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Χριστουγεννιάτικο  τραπέζι.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Κανένας μας να μην νιώθει μόνος, κανένας μας να μην αισθάνεται αποκλεισμένος. Όλοι μας είμαστε παιδιά του ίδιου Πατέρα και έχουμε όλοι τη μεγάλη πρόσκληση να παρακαθίσουμε στο Δείπνο της Αγάπης.

Τα Χριστούγεννα είναι μια ημέρα της μεγάλης αδελφοσύνης γιατί στον κόσμο του Χριστού είμαστε όλοι αδέλφια και όλοι μετέχουμε στη χαρά. Αυτό το μήνυμα ενστερνίζεται και ο Ολυμπιακός  και ο  Πρόεδρός του Ευάγγελος Μαρινάκης, με τις δωρεές, ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης  και η ταπεινότητά μου, η Εκκλησία μας.

Να ευχηθούμε σε όλους σας να έχετε τη χαρά του Θεού στη ζωή σας. Σας ευχόμαστε να έχετε υγεία, δύναμη και  να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντα κοντά σας».

«Η βοήθεια του Ολυμπιακού αποτελεί καθημερινότητα»

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Όσο υπάρχει ανάγκη από ανθρώπους, τόσο η Μητρόπολη όσο και ο Ολυμπιακός και ο Δήμος ενωμένοι θα είμαστε κοντά τους. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια. Τα γεύματα που δίνονται στη Μητρόπολη είναι καθημερινότητα στον Πειραιά. Η βοήθεια του Ολυμπιακού αποτελεί καθημερινότητα. Η προσπάθεια του Δήμου είναι καθημερινότητα. Αυτή η ένωση λειτουργεί στον Πειραιά, αποδίδει και θα είμαστε κοντά σε κάθε Πειραιώτη».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» Βασίλης Βασιλειάδης, σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι πάντα κοντά στη Μητρόπολη Πειραιά και στον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ και πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συνεχίσει να προσφέρει αυτά που προσφέρει, για να συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο. Στη συνέχεια, ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι και θα είναι πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και ανεξάρτητα του ότι το «Γ. Καραϊσκάκης», έχει κλείσει άδικα από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, γεγονός που – όπως σημείωσε – έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά, επεσήμανε όμως πως ο Ολυμπιακός θα βγει νικητής και ο Πειραιάς ακόμη περισσότερο νικητής.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024