Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Σμύρνη: «Ήταν ατύχημα» λέει η μητέρα των δύο αδελφών

Νέα Σμύρνη: «Ήταν ατύχημα» λέει η μητέρα των δύο αδελφών

Να φωτίσει τα γεγονότα που οδήγησαν στο χαμό του 16χρονου θέλησε η μητέρα του θύματος και του δράστη.

Σε ατύχημα που κανείς δεν μπόρεσε να αποτρέψει αποδίδει τη δολοφονία του 16χρονου από τον ίδιο του τον αδελφό στη Νέα Σμύρνη, η μητέρα των δύο παιδιών.

«Όλα όσα έχουν ακουστεί (σ.σ. σχετικά με τους τσακωμούς εντός της οικογένειας) είναι ψευδείς κατηγορίες, κι αυτά με τις σιδηρογροθιές» τόνισε για τα όσα ακούστηκαν για τους συνεχείς τσακωμούς των δύο αδελφών.

Η μητέρα του 16χρονου και του 18χρονου υποστήριξε, μιλώντας στο MEGA, ότι «αυτό που συνέβη ήταν ένα ατύχημα».

«Το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο μου κινδυνεύει με φυλακή. Ζητώ από την δικαιοσύνη να είναι επιεικής, διότι το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας. Είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας» πρόσθεσε.

«Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά μου και πάντα προλάβαινα» σημείωσε η μητέρα των δύο παιδιών, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπόρεσε να κάνει κάτι την κρίσιμη στιγμή.

«Για μία μπλούζα τσακώθηκαν. Τίποτα άλλο δεν συνέβη, όλα ήταν ένα ατύχημα, κανένας δεν είναι δολοφόνος» κατέληξε η μητέρα, που είδε το ένα της παιδί να χάνει τη ζωή του και το άλλο να κινδυνεύει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, γύρω στις 19:30 το βράδυ της Τρίτης τα δύο αδέρφια άρχισαν να καυγαδίζουν για ένα ρούχο.

Εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν η μητέρα τους, η κοπέλα του 18χρονου και η γιαγιά τους η οποία προσπάθησε να τους χωρίσει.

Όπως η κατάσταση έγινε χειρότερη, και άρχισαν να χτυπιούνται με μπουνιές και κλωτσιές. Τότε ο 18χρονος πήγε στην κρεβατοκάμαρα και άρπαξε ένα ψαλίδι, και κινήθηκε προς τον αδερφό του, κυνηγώντας τον για να τον καρφώσει. Αυτός προσπάθησε να κρυφτεί και πήγε στο σαλόνι, κλείνοντας και την ενδιάμεση πόρτα.

Ο 18χρονος την άνοιξε, πήγε καταπάνω του και άρχισε να τον καρφώνει στο στήθος. Το παιδί βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, και πλέον το κακό είχε συμβεί. Μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία πήγε στο σπίτι στις 20:45, όπου εντόπισε το ψαλίδι – με κόκκινη και μαύρη λαβή – το οποίο είχε πάνω αίματα.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024