Τέσσερις πιτσιρικάδες στην Τουρκία δίδαξαν αθλητικό πολιτισμό! (vid)
Τέσσερις πιτσιρικάδες από την Τουρκία έδειξαν τον δρόμο…
Την ώρα που στην Τουρκία, πρόεδρος ομάδας γρονθοκοπεί διαιτητή, ποδοσφαιριστές παίζουν ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές, αλλά και που ρίχνουν «καρφιά» ο ένας στον άλλον, τέσσερις πιτσιρικάδες έδειξαν τον δρόμο διδάσκοντας αθλητικό πολιτισμό.
Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Χατάγιασπορ και την Μπεσίκτας για την 18η αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος βρέθηκαν στις εξέδρες της «Μερσίν Αρένα», φορώντας διαφορετικές φανέλες από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας!
Διαβάστε επίσης: Τα «ερυθρόλευκα» χριστουγεννιάτικα δέντρα του Ολυμπιακού (pics, poll)
Ο ένας φορούσε φανέλα Φενέρ και οι άλλοι φανέλες της Μπεσίκτας και της Γαλατάσαραϊ, με τους τέσσερις αμφότερους να κρατούν ένα κασκόλ της Χατάγιασπορ.
Futbol birleştirir! 😍pic.twitter.com/RkPELWTHC8
— Fotomaç (@fotomac) December 25, 2023
- Άγιος Βαλεντίνος: Πώς βρέθηκαν τα λείψανα του στη Μυτιλήνη από την Ιταλία
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για το δυναμικό stretching
- Με θες ή «τρίχες»; Έρωτας, φλερτ και τούφες στην Ιρλανδία του 18ου και 19ου αιώνα
- Γιατί υπάρχει τόση οργή και μίσος πίσω από την οθόνη;
- Κίνα: Πώς έπεσε θύμα της κουλτούρας απομιμήσεων που η ίδια ενθάρρυνε
- Ο Μπρούκλιν ρίχνει άκυρο στον Κρουζ με Νίκολα, σκυλάκια και selfies – Οι Μπέκαμ δεν είναι έτοιμοι να θάψουν το «τσεκούρι του πολέμου»



