Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mπερνάρ: Η Παλμέιρας επιμένει για την απόκτησή του

Mπερνάρ: Η Παλμέιρας επιμένει για την απόκτησή του

Η Παλμέιρας θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Βραζιλιάνο - Όλα τα δεδομένα

Η Παλμέιρας σύμφωνα με πηγές από την Βραζιλία, «τσεκάρει» την περίπτωση του Μπερνάρ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιo μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό. Από την 1η Ιανουαρίου όμως, θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Μπερνάρ την φετινή αγωνιστική σεζόν μετρά 25 συμμετοχές, έχοντας 3 γκολ και 3 ασίστ. Ο Παναθηναϊκός, εφόσον επιδιώξει να συζητήσει με τον Μπερναρ θα έχει τον πρώτο λόγο, προκειμένου να παραμείνει ο Βραζιλιάνος κάτοικος Αθήνας.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς και μόλις έναν πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Το ιδιαίτερο σενάριο του Γενάρη και η Μινέιρο

Το ενδεχόμενο ο Μπερνάρντ να επιστρέψει ξανά στην Βραζιλία επαναφέρουν στο προσκήνιο τα ΜΜΕ της χώρας.

Συγκεκριμένα, από την πατρίδα του συνδέουν ξανά τον Βραζιλιάνο επιθετικό με την Ατλέτικο Μινέιρο, κάνοντας λόγο μάλιστα για προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία θα ενεργοποιηθεί μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονται σε πολύ καλό κλίμα με το ενδεχόμενο αυτή η μετακίνηση να γίνει πιο πρόωρα και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να είναι αρκετά πιθανό.

Βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για το επιτρέψει. Γι’ αυτό και σημειώνεται ότι το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι ο Μπερνάρντ να παραμείνει κανονικά στους Πράσινους, εξαντλώντας το συμβόλαιό του, και το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος να γίνει παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024