Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στο Πέραμα: Ακρωτηρίασαν τα πόδια της 22χρονης - Δίνει μάχη ο 28χρονος

Τροχαίο στο Πέραμα: Ακρωτηρίασαν τα πόδια της 22χρονης – Δίνει μάχη ο 28χρονος

Ο 28χρονος οδηγός και η 22χρονη συνοδηγός διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» όπου αμφότεροι νοσηλεύονται στην εντατική

Σοβαρά τραύματα φέρουν η 22χρονη συνοδηγός και ο 28χρονος οδηγός από το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Δεκεμβρίου στη Λεωφόρο Σχιστού, στο Πέραμα.

Τα δύο άτομα διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» όπου αμφότεροι νοσηλεύονται στην εντατική. Το τροχαίο έλαβε χώρα περίπου στις 04:30.

Είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο ατύχημα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 22χρονη συνοδηγός έχασε τα δύο της κάτω άκρα, ενώ ο 28χρονος οδηγός έχασε το ένα πόδι. Οι θεράποντες ιατροί καταβάλουν προσπάθειες να σώσουν το άλλο του πόδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν ο 28χρονος και η 22χρονη εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Τα δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν από το όχημα μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Η ενημέρωση της πυροσβεστικής:

Θανατηφόρο τροχαίο και στα Βριλήσσια

Σημειώνεται ότι περίπου την ίδια ώρα με το τροχαίο ατύχημα στο Πέραμα, ένας 18χρονος και μια 17χρονη, έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα  που σημειώθηκε στα Βριλήσσια.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι εξετράπη της πορείας του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024