Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Σάλος με το κακό αστείο του υπουργού Εσωτερικών - «Ρίχνω χάπι βιασμού στο ποτό της γυναίκας μου»

Βρετανία: Σάλος με το κακό αστείο του υπουργού Εσωτερικών – «Ρίχνω χάπι βιασμού στο ποτό της γυναίκας μου»

Ο Τζέιμς Κλέβερλι έκανε το χονδροειδές αστείο την ημέρα που η κυβέρνηση ανακοίνωσε τη νέα πολιτική για την καταστολή του «spiking» - Όπως λέει είναι το... μυστικό για έναν μακροχρόνιο γάμο

Πυρ και μανία έγιναν οι Βρετανοί μετά το αποτυχημένο «αστείο» του υπουργού Εσωτερικών, Τζέιμς Κλέβερλι, ότι έριχνε χάπι βιασμού στο ποτό της συζύγου του.

«Δεν είναι παράνομο, αν ρίξεις μόνο λίγη ποσότητα»

Την απαράδεκτη δήλωση έκανε σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στην Ντάουνινγκ Στριτ νωρίτερα τον Δεκέμβριο και τώρα τρέχει να τα… μαζέψει.

Απαράδεκτες δηλώσεις: Το χάπι του βιασμού, για να κρατάς τη σύζυγό σου κοντά σου για πάντα!

Όπως αναφέρει η Sunday Mirror, ο Τζέιμς Κλέβερλι είπε σε γυναίκες προσκεκλημένες, αστειευόμενος, ότι «λίγο Rohypnol (χάπι βιασμού) στο ποτό της κάθε βράδυ δεν ήταν πραγματικά παράνομο, αν ήταν μόνο λίγο» και όπως ήταν αναμενόμενο αντιμετώπισε σκληρή κριτική.

Ο Κλέβερλι μάλιστα έδωσε συνέχεια στο χονδροειδές αστείο λέγοντας πως το μυστικό για έναν μακροχρόνιο γάμο είναι να εξασφαλίσεις ότι η σύζυγός σου είναι «κάποια που είναι πάντα ελαφρώς ναρκωμένη, ώστε να μην μπορεί ποτέ να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν καλύτεροι άνδρες εκεί έξω».

Τα χάπια βιασμού στα οποία αναφέρθηκε ο Τζέιμς Κλέβερλι

Την ίδια μέρα είχαν ανακοινωθεί τα μέτρα για την καταστολή του «spiking»

Ο Τζέιμς Κλέβερλι έκανε τη δήλωση αυτή λίγες ώρες αφότου το Υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας ανακοίνωσε τα σχέδια για την καταστολή του «spiking», της πρακτικής χορήγησης ναρκωτικών στο ποτό ή στο σώμα κάποιου άλλου χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση αυτού του ατόμου, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

Οι δηλώσεις αυτές ξεσήκωσαν «θύελλα» αντιδράσεων. Αργότερα ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλια, εν μέσω επικρίσεων και πιέσεων για την παραίτησή του.

Σημειωνεται ότι οι συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα στις δεξιώσεις της Ντάουνινγκ Στριτ δεν καταγράφονται και δεν καλύπτονται από τον Τύπο, ωστόσο η Sunday Mirror δήλωσε ότι επέλεξε να παραβλέψει αυτή την «παράδοση» λόγω της υπουργικής θέσης του Κλέβερλι και της φύσης των σχολίων του και να δώσει έκταση στο θέμα.

Ο υπουργός έκανε «ένα ειρωνικό αστείο για το οποίο ζητά συγγνώμη» είπε εκπρόσωπος του Τζέιμς Κλέβερλι

Σε μία προσπαθεια να απολογηθεί, ένας εκπρόσωπος του Κλέβερλι είπε εκ μέρους του: «Ο υπουργός Εσωτερικών έκανε ένα ειρωνικό αστείο για το οποίο ζητά συγγνώμη».

«Το spiking είναι ένα ανησυχητικό και σοβαρό έγκλημα που έχει καταστροφικό αντίκτυπο στις ζωές των νεαρών γυναικών. Είναι πραγματικά απίστευτο ότι ο υπουργός Εσωτερικών έκανε τόσο φρικτά αστεία την ίδια μέρα που η κυβέρνηση ανακοίνωσε τη νέα πολιτική για το spiking», δήλωσε η Ιβέτ Κούπερ.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024