Καταδίωξη και σύλληψη αλλοδαπού στου Ρέντη μετά από κλοπή ΙΧ αυτοκινήτου
Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τον δράστη και κατάφεραν να τον συλλάβουν αρκετές ώρες αργότερα.
Με τη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού ολοκληρώθηκε η καταδίωξη που ξεκίνησε στις 03:45 από την περιφερειακή Αιγάλεω.
Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι το όχημα που οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα ένας άνδρας είχε κλαπεί από την περιοχή της Νίκαιας πριν από λίγα λεπτά.
Έπειτα από καταδίωξη στους δρόμους των Άνω Λιοσίων, του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων, το κλεμμένο Smart έφτασε μέχρι του Ρέντη, όπου ο αλλοδαπός το εγκατέλειψε για να βρει καταφύγιο σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην πλατεία Αρμενίας.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να συλλάβουν τον 33χρονο, με καταγωγή από την Αρμενία, λίγο μετά τις 09:00 το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της κλοπής του ΙΧ είναι μέλος σε σπείρα που πραγματοποιεί συστηματικά κλοπές τέτοιου τύπου οχημάτων, προκειμένου να τα «διαλύσει» και να πουλήσει τμήματά τους για ανταλλακτικά.
- Τραμπ: Θα ήταν σοφό για τον Μαδούρο να φύγει – Μαδούρο: Θα τα πήγαινε καλύτερα ο Τραμπ αν κοιτούσε τη χώρα του
- Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει όλα τα μεγάλα υπεράκτια έργα αιολικής ενέργειας, για «λόγους εθνικής ασφαλείας»
- Κολομβία: Drones θα ψεκάσουν με γλυφοσάτη φυτείες κόκας, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Στο στόχαστρο πλοίο και λιμενικές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
- Οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι των αγορών το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442