
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά «Χριστούγεννα είσαι εσύ» και μας ταξιδεύει σε… χιονισμένα τοπία
Εσύ είσαι τα Χριστούγεννα μου και είσαι πάλι εδώ μπροστά μου. Εσύ είσαι τα Χριστούγεννα μου, το δώρο μεσ’ την αγκαλιά μου»
Θα μπορούσε να λείπει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από το Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο αποψινό «Σπίτι με το MEGA»; Η απάντηση είναι «όχι»!
Ο… συνοικοδεσπότης (μαζί με την Ρούλα Κορομηλά) της εκπομπής ερμήνευσε το νέο του τραγούδι «Χριστούγεννα Είσαι Εσύ».
Μια δυνατή ‘80s μελωδία από τον ίδιο και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, η οποία μας ταξιδεύει σε χιονισμένα τοπία με αναμμένο τζάκι, παρέα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους!
Πρόκειται για το πρώτο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του ανεβαστικού «Όλα Πολύ» αλλά και του «Άναψε Μου Ένα Τσιγάρο», ένα αισθαντικό ντουέτο με τον Θέμη Αδαμαντίδη.
Απόψε, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά για όλους εμάς το νέο του τραγούδι, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα μας συνοδεύει για πολλά ακόμα Χριστούγεννα.
Απολαύστε το!
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους



