Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκαλύπτει το πιο ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια του

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκαλύπτει το πιο ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια του

«Μπήκε θαυμάστρια στο καμαρίνι και ήταν έτοιμη για όλα»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε για τα θεατρικά του, τη διαχείριση των απολαβών του στα χρυσά χρόνια της τηλεόρασης, αλλά και για τη θαυμάστρια που ήταν έτοιμη για όλα.

«Φέτος συμμετέχω σε δύο παραστάσεις. Με τη Φαίη Ξυλά συναντιόμαστε καλλιτεχνικά μετά από 13 χρόνια. Δεν είναι το καλύτερό μου οι δημόσιες εμφανίσεις και οι συνεντεύξεις. Για το ρόλο μου στην ταινία «Καπετάν Μιχάλης» πήρα 10 κιλά. Στη δουλειά μου οι ψυχικές θυσίες είναι μεγαλύτερες. Έχει τύχει να μπει στο καμαρίνι θαυμάστρια έτοιμη για όλα.

Έχω παίξει σε παράσταση με πέντε θεατές. Τα χρήματα στην τηλεόραση είναι διαφορετικά σε σχέση με παλιά, τώρα θα έπαιρνα τα μισά χρήματα σε σχέση με τότε. Έκανα καλή διαχείριση των απολαβών μου, δεν έκανα περιττά έξοδα», είπε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στην εκπομπή «I Love Σου Κου».

Θα παρουσίαζε εκπομπή;

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης απάντησε για το ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής: «Αν ήμουν στο πλευρό της υπέροχης παρουσιάστριά σας (Μπέττυ Μαγγίρα) μπορεί και να το σκεφτόμουν. Αλλά είναι κρίμα να πάρω τη θέση του Μακαλιά, είναι πολύ ωραίο δίδυμο».

«Είμαι πολύ εγωιστής»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πρόσφατα είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου», όπου απάντησε στο αν είναι καλομαθημένος και στη ζωή του.

«Θέλω να γίνοται όλα όπως τα θέλω, αλλά επειδή είμαι και πάρα πολύ εγωιστής. Δεν νομίζω όμως ότι κινούμαι εκ τους ασφαλούς, μάλλον το αντίθετο θα σου έλεγα. Αισθάνομαι ότι αν κάτι δεν με γεμίζει, δεν διστάζω να απομακρυνθώ», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Έχω φύγει από δουλειά, δεν ανανέωνα. Στην προσωπική ζωή συμβαίνουν όλες οι πτυχές. Αυτά λέγονται προσωπικά και υπάρχει λόγος που λέγονται έτσι», τόνισε.

Sports in

Το χρυσό στο Παρίσι και οι λόγοι που ο Πετρούνιας μπορεί να το κατακτήσει! (pics)

Yπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην προσπάθεια του να επαναλάβει το χρυσό θρίαμβο του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024