Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έμεινε έγκυος και τριπλασίασε τα κέρδη της στο OnlyFans

Έμεινε έγκυος και τριπλασίασε τα κέρδη της στο OnlyFans

«Με βρίζουν αλλά δεν με νοιάζει. Με τόσα χρήματα που βγάζω έχω καταφέρει να μένω σε σαλέ και να κάνω τη ζωή των ονείρων μου»

Μια γυναίκα έμεινε έγκυος και εκμεταλλεύτηκε την εγκυμοσύνη της για να βγάλει χρήματα, κερδίζοντας έως και 15.000 δολάρια τον μήνα, χάρη σε ανθρώπους που πλήρωσαν για να δουν την φουσκωμένη κοιλιά της.

Κάποτε η 32χρονη έβγαζε 4.000 δολάρια τον μήνα, αλλά μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, δέχτηκε διάφορα αιτήματα από κόσμο που ήθελε να πληρώσει αδρά για να δει ερωτικό περιεχόμενο με την φουσκωμένη κοιλιά της

Η 32χρονη Patricia Steisy είναι μοντέλο στο OnlyFans και διανύει την 20ή εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα με την New York Post είναι ιδιαίτερα ενεργή στη showbiz της Ισπανίας, γιατί έχει πάρει μέρος σε πάρα πολλά ριάλιτι. Εντούτοις, ξεκίνησε να δημοσιεύει περιεχόμενο για ενήλικες.

«Προτιμώ να το κάνω αυτό αντί να ζητάω να πληρώνομαι για να δουλεύω, επειδή δεν θέλω να δουλεύω», παραδέχτηκε η Steisy.

Κάποτε έβγαζε 4.000 δολάρια τον μήνα, αλλά μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, δέχτηκε διάφορα αιτήματα από κόσμο που ήθελε να πληρώσει αδρά για να δει ερωτικό περιεχόμενο με την φουσκωμένη κοιλιά της.

«Με βρίζουν αλλά δεν με νοιάζει. Με τόσα χρήματα που βγάζω έχω καταφέρει να μένω σε σαλέ και να κάνω τη ζωή των ονείρων μου», είπε χαρακτηριστικά η Patricia Steisy.

Πλέον, βγάζει 15.000 δολάρια σε μηνιαία βάση, ενώ μπορεί να κερδίσει έως και 22.000, με τους followers της να αυξάνονται.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024