Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Παναθηναϊκός, ένα μεγάλο διπλό και μια κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός, ένα μεγάλο διπλό και μια κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός που μετά το σούπερ διπλό στο Πριγκιπάτο δείχνει έτοιμος για... οκτάδα και η κίνηση-ματ με στόχο το... Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια τεράστια νίκη στο Πριγκιπάτο κόντρα στη Μονακό με 91-90, χάρη στο απίθανο buzzer beater τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Euroleague με ρεκόρ 8-7.

Οι πράσινοι έκαναν μια μεγάλη ανατροπή στην τέταρτη περίοδο κόντρα στους Μονεγάσκους και στο φινάλε πήραν ένα μεγάλο διπλό, που θα μετρήσει στην οικονομία της βαθμολογίας στο φινάλε της σεζόν. Ο Εργκίν Αταμάν βλέπει την ομάδα του παιχνίδι με το παιχνίδι να είναι και καλύτερη, έχει αρχίσει να βρίσκει ομοιογένεια και μπορεί να χτυπήσει ακόμη και εξάδα.

Το μεγάλο διπλό και μια πιθανή μεταγραφή που τον ανεβάζει επίπεδο

Το απέδειξε σε όλα τα τελευταία παιχνίδια της, όμως το τρίποντο του Γκριγκόνις μπορεί να είναι το έναυσμα για αυτό που χτίζουν οι πράσινοι. Ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει μια ομάδα πλήρη σχεδόν σε όλες τις θέσεις και όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται.

Το πρότζεκτ του τριφυλλιού είναι για οκτάδα, που έτσι κι αλλιώς είναι ο βασικός στόχος που έχει θέσει ο Αταμάν μαζί με τη διοίκηση, όμως υπάρχει ένας τρόπος ή μάλλον μια κίνηση που εξετάζουν στον Παναθηναϊκό, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο δεύτερος σέντερ που λείπει

Ο Παναθηναϊκός μπορεί μεσούσης της σεζόν να προχώρησε στην απόκτηση του Κέντρικ Ναν, που φαίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι πόσο σημαντικός είναι, όμως είναι κοινό μυστικό πως είναι ενεργός ακόμη στην αγορά για την απόκτηση ενός σέντερ.

Ο λόγος είναι πως ο Μπαλτσερόφσκι δεν έχει πείσει με την παρουσία του για να είναι ο δεύτερος σέντερ της ομάδας, ενώ ο Ματίας Λεσόρ αποτελεί τον κορυφαίο ψηλό της ομάδας και έναν από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες της ομάδας του Αταμάν.

Παράλληλα, είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο στη θέση «5» ως τρίτος σέντερ, όμως έχει καταφέρει να είναι ο δεύτερος πλέον, με τον Πολωνό να είναι σε πιο δύσκολη θέση και να μην αποκλείεται να χρειαστεί να κάνει αλλαγή. Πριν δύο μήνες το τριφύλλι έψαχνε δύο παίκτες, βρήκε τον έναν (Κέντρικ Ναν) και παραμένει ενεργός για τον δεύτερο.

Αν ο Παναθηναϊκός βρει τον κατάλληλο παίκτη που θα συμπληρώσει τον Λεσόρ, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να αλλάξει επίπεδο και να έχει τουλάχιστον δύο παίκτες σε κάθε θέση. Κάτι που σημαίνει ότι το τριφύλλι θα έρθει ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο του στόχο που είναι ο Μάιος και το Βερολίνο.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024