
Ο Κλοπ υπερασπίστηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ
Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει μείνει απογοητευμένος από την κριτική που δέχονται οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν το ντέρμπι τη Λίβερπουλ.
Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε τα παράπονά του για την κριτική που δέχονται οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν τα ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.
Πριν την κυριακάτικη «μάχη» για την 17η αγωνιστική της Premier League, ο Γερμανός τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου, εκεί όπου αναφέρθηκε στην σκληρή κριτική που δέχονται οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων.
Ο προπονητής των Reds δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και μεταξύ άλλων τόνισε πως τέτοια συμπεριφορά δεν δίνει κίνητρο στην ομάδα.
Αναλυτικά είπε:
«Δεν μου αρέσει καθόλου η κριτική που δέχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα media πριν από την μεταξύ μας αναμέτρηση. Δεν μου αρέσει καθόλου, γιατί είναι από τα ματς που δίνουν κίνητρο και μπορούν να αλλάξουν καταστάσεις.
Όσο περισσότερη κριτική δέχονται οι παίκτες της Γιουνάιτεντ, τόσο καλύτεροι γίνονται».
- Δασμοί: Εντονες αντιδράσεις για την επιβολή τους από τις ΗΠΑ σε 60 χώρες
- ΗΠΑ: Ομοβροντία δασμών από σήμερα Παρασκευή σε βάρος 60 χωρών και της ΕΕ
- Η Γαλλία ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών