
Τάσος Ιορδανίδης για Γιώργο Μιχαλακόπουλο: «Ήταν ο καλλιτεχνικός μου πατέρας»
Ο ηθοποιός μιλά για τον χαμό του Γιώργου Μιχαλόπουλου
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος, αφήνοντας πίσω του μία σπουδαία καριέρα στο θέατρο και τον κινηματογράφο.
Για την απώλεια του ηθοποιού και σκηνοθέτη μίλησε στο Mega ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης, τονίζοντας πως ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος ήταν και θα είναι πάντα ο καλλιτεχνικός του πατέρας.
«Είναι τεράστια η απώλεια. Είναι από τις φορές που ο χαρακτηρισμός σπουδαίος είναι απόλυτα ταιριαστός και καίριος. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων.
«Εμένα προσωπικά, όπως και σε άλλα παιδιά, ήταν ένας υπέροχος δάσκαλος στη στάση ζωής. Εμένα προσωπικά μου άλλαξε την κοσμοθεωρία. Ήταν μαθητεία για εμένα αυτά τα χρόνια που βρεθήκαμε μαζί. Οι συμβουλές του θα με συντροφεύουν πάντα», δήλωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.
«Δίδασκε με το ήθος της ζωής του»
Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν και ο Σταύρος Ζαλμάς, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο ηθοποιό.
«O κ. Μιχαλακόπουλος προέβαλε την ιδιότητα του ηθοποιού στο έπακρον. Πέρα από τις επιλογές που έκανε στην καλλιτεχνική του πορεία, ήταν ένας άνθρωπος που δίδασκε την κοινωνία με το ήθος της ζωής του. Επειδή ένας ένας από τους μεγάλους δασκάλους της ζωής, της ανθρωπιάς και της ποιότητας φεύγουν, ελπίζω να αντικατασταθούν με άλλους», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTO
- Ο Βλαχοδήμος ανανέωσε με τη Σεβίλλη και ανακοινώθηκε από τον… Κρίστοφερ Νόλαν (pic)
- Νέο σποτ του ΠΑΣΟΚ για το Ταμείο Ανάκαμψης: Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για αποθήκευση ενέργειας & φθηνό ρεύμα
- Ο Δήμος Ιεράπετρας ενισχύει την προσβασιμότητα στις παραλίες
- Τροχαίο με τραυματίες στην Πανεπιστημίου: Συγκρούστηκε λεωφορείο με τρόλεϊ
- Το Predator και οι υποκλοπές «πρωταγωνιστούν» στην Έκθεση της Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
- Δήμος Κερατσινίου–Δραπετσώνας: Αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου



