Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βέλγιο: Βάναυση γυναικοκτονία 36χρονης με 200 μαχαιριές - Συνελήφθη ο πρώην σύντροφός της

Βέλγιο: Βάναυση γυναικοκτονία 36χρονης με 200 μαχαιριές – Συνελήφθη ο πρώην σύντροφός της

Οι γείτονες αναστατώθηκαν από τη φασαρία που άκουσαν και λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή σε μία λίμνη αίματος

Συγκλονισμένο είναι το Βέλγιο από τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας. Η 36χρονη Βερονίκ βρέθηκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος, στο σπίτι της στο Κνοκ. Η νοσηλεύτρια έφερε 200 μαχαιριές στο σώμα της, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη ο 41 ετών πρώην σύντροφός της.

Όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, η Βερονίκ διατηρούσε σχέση με τον δράστη περίπου δύο χρόνια. Ωστόσο, λόγω απιστιών αποφάσισε να τον χωρίσει.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, περισσότερες από 200 μαχαιριές»

Τον περασμένο Σεπτέμβριο άρχισαν και πάλι να έχουν επαφή. Την περασμένη εβδομάδα, η Βερονίκ ήταν στο σπίτι μίας φίλης της όταν ο άνδρας τής έστελνε συνεχώς μηνύματα και της έκανε βιντεοκλήσεις.

Αργά το βράδυ, της περασμένης Κυριακής, επέστρεψε στο σπίτι της, εκείνος την επισκέφθηκε λέγοντας ότι ήθελε να πάρει τον υπολογιστή του που είχε αφήσει εκεί.

Οι γείτονες αναστατώθηκαν από τη φασαρία που άκουσαν και λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή. «Υπήρχε αίμα σε όλον τον διάδρομο. Ήταν τρομερό να το βλέπεις», δήλωσε ένας γείτονας.

H Βερονίκ διατηρούσε σχέση με τον δράστη περίπου δύο χρόνια

Tο άτομο έχει συσσωρεύσει πολύ θυμό

Κατά τη νεκροψία ο ιατροδικαστής εντόπισε 200 μαχαιριές στο θύμα. «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, περισσότερες από 200 μαχαιριές», δήλωσε ο γιατρός Γιορίς Βράνκεν στη Het Laatste Nieuws.

«Αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε είναι ότι αυτό το άτομο έχει συσσωρεύσει πολύ θυμό. Δεν είναι κάποιος που βρέθηκε ξαφνικά σε έναν καυγά, ο οποίος είχε περίσσευμα οργής και στη συνέχεια αντέδρασε στην κατάσταση. Πρόκειται για κάποιον που συσσώρευσε πολλή απογοήτευση και θυμό και στη συνέχεια εξερράγη», σχολίασε με τη σειρά του για τη βάρβαρη δολοφονία της 36χρονης ο Ίγκαν Λίντεμανς, ιατροδικαστής ψυχίατρος.

Το 1991, μία 26χρονη μαχαιρώθηκε τουλάχιστον 62 φορές στο κλιμακοστάσιο του διαμερίσματός της στο Χέιστ. Ο δράστης δεν συνελήφθη ποτέ. Στα τέλη του 2020, μία 59χρονη δασκάλα, έχασε τη ζωή της όταν 38χρονος πρώην μαθητής της, της κατάφερε 101 μαχαιριές.

Συνολικά, τουλάχιστον 24 γυναικοκτονίες έχουν καταγραφεί στο Βέλγιο μέσα στο 2023.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ, Het Laatste Nieuws και RTL info

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024