Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπάγερν ευχαρίστησε τον Μπαρτζώκα

Η Μπάγερν ευχαρίστησε τον Μπαρτζώκα

Η γερμανική ομάδα ευχαρίστησε τον προπονητή του Ολυμπιακού, για τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπάγερν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, πετυχαίνοντας την έβδομη νίκη του στην φετινή Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην γερμανική ομάδα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την επικράτηση της ομάδας του.

Η Μπάγερν είχε τρεις συνεχόμενες νίκες πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αποδεικνύοντας ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, που στοχεύει στην είσοδο στην οκτάδα της φετινής διοργάνωσης.

Μια ομάδα με καλό ρόστερ, με καλό προπονητή και φυσικά με οργάνωση ενός συλλόγου που έχει την «σφραγίδα» της Μπάγερν.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε με θερμά λόγια για την ομάδα του Μονάχου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα και η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ευχαρίστησε τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» για τα καλά του λόγια.

«Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που μου αρέσει ιδιαίτερα. Η οργάνωσή της, ο τρόπος με τον οποίο σκέφτονται τον αθλητισμό. Και φυσικά έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ», ήταν η τοποθέτηση του προπονητή του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Μονάχου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω Χ, ευχαριστώντας τον κόουτς των πειραιωτών για τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

«Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια, κόουτς Μπαρτζώκα. Ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι μαζί σου και με τον Ολυμπιακό στα τέλη Φεβρουαρίου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση του γερμανικού συλλόγου.

Η Μπάγερν δείχνει το τελευταίο διάστημα τα «δόντια» της και παρά το ότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο ΣΕΦ, στο ξεκίνημα του αγώνα, προσπάθησε μέχρι το τέλος για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τελικά με 77-69, με τους «ερυθρόλευκους» να βάζουν τα… θεμέλια νίκης στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Όπως προαναφέραμε, οι πειραιώτες έκαναν το 7-6 στην Ευρωλίγκα ενώ το ρεκόρ των Βαυαρών είναι 6-7, μετά την 13η αγωνιστική της κορυφαίας διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024