Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: «Ο πάγκος των Πέισερς μας κλώτσησε στον κ@@ο» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Ο πάγκος των Πέισερς μας κλώτσησε στον κ@@ο» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το τι πήγε λάθος, αλλά και τι θα πρέπει να αλλάξουν οι Μπακς μετά τον αποκλεισμό από τους Πέισερς στο In-Season Tournament.

Ήττα και αποκλεισμός για τους Μπακς από τους Πέισερς (128-119) στον ημιτελικό του Final 4 του In-Season Tournament του ΝΒΑ. Τα «ελάφια» είδαν τον Αντετοκούνμπο να σταματάει στους 37 πόντους, αλλά τους Ντέιμιαν Λίλαρντ, Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ να έχουν απλώς μερικά ξεσπάσματα και όχι διάρκεια στην απόδοσή τους μέσα στο ματς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης μίλησε για το τι πήγε λάθος, αλλά και τι θα πρέπει να αλλάξουν οι Μπακς, χωρίς να ρίχνει ευθύνες σε κανέναν, παρά το επεισόδιο ανάμεσα στον Πόρτις και τον κόουτς Γκρίφιν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι και να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο τέλος των αγώνων. Έχει να κάνει με την προσπάθεια και τη νοοτροπία. Οι Πέισερς έπαιξαν άμυνα, πήραν ριμπάουντ, ήταν πιο σκληροί από μας και καλύτεροι. Ο πάγκος τους μας κλώτσησε στον κ@@ο!

Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείς δεδομένο. Κάποιες φορές ένιωθα πως δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε και μας κόστισε. Θα πρέπει να δούμε το βίντεο του αγώνα και να βελτιωθούμε. Δεν είναι εύκολο να προπονείσαι στο ΝΒΑ έχοντας παιχνίδι κάθε δύο μέρες, κάτι που δεν συμβαίνει στην Ευρώπη.

Έχουμε πολύ ταλέντο, αλλά πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι. Κάποιες φορές νιώθω ότι δεν είμαστε καθόλου οργανωμένοι, σε άμυνα κι επίθεση. Η χημεία μας θα γίνεται καλύτερη όσο περνά ο καιρός. Θα πρέπει να το θέλουμε περισσότερο όμως. Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι πιστεύουμε πως κάποιος θα μας δώσει το παιχνίδι επειδή έχουμε καλούς παίκτες, αλλά αν δεν βγεις να παίξεις, δεν θα σε σεβαστεί ο αντίπαλος.

Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη σε κανέναν. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν το παιχνίδι. Αν δεν γυρίζεις στην άμυνα δεν είναι ευθύνη του προπονητή ή αν πετάς την μπάλα στα χέρια των αντιπάλων. Θα πρέπει να το συζητήσουμε μεταξύ μας, να μιλήσουμε σαν ομάδα. Είναι στο χέρι μας, έχουμε το ταλέντο και την εμπειρία να το αντιμετωπίσουμε.

Πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στον Χαλιμπέρτον. Ήταν καταπληκτικός, είχε 27 πόντους και 15 ασίστ χωρίς λάθος. Είναι σαν μηχανή, δεν κάνει λάθος. Πήρε τις σωστές αποφάσεις στο τέλος, έβαλε μεγάλα σουτ και δεν έκανε λάθη. Έπαιξαν πολύ καλά οι Πέισερς, μας κέρδισαν δύο φορές φέτος, κέρδισαν τους Σέλτικς και κάνουν πολύ καλή πορεία. Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή με καταπληκτικό σύστημα».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024