Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού - Δεν έγινε το δεύτερο χειρουργείο

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού – Δεν έγινε το δεύτερο χειρουργείο

Αναβλήθηκε η δεύτερη επέμβαση του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε στα επεισόδια που έγιναν στο Ρέντη

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια. Για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε η χειρουργική επέμβαση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει μέσα στην μέρα.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το νοσοκομείο την Πέμπτη, περίπου στις 23:00 ξεκίνησε η διαδικασία ανάνηψης αφού όταν ο αστυνομικός έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε τις αισθήσεις του και 25 λεπτά αργότερα έπαθε καρδιακή ανακοπή όμως μετά από 10 λεπτά οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Οι γιατροί κατάφεραν να περιορίσουν, όσο μπορούσαν, την αιμορραγία και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το χρονικό

Τα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στην περιοχή του Ρέντη. Αν και υπήρχε φύλαξη, κάποια στιγμή μια ομάδα περίπου 150 ατόμων εμφανίστηκαν μπροστά στους αστυνομικούς και έκαναν επίθεση με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες ναυτικού τύπου, πέτρες και καδρόνια. Ακολούθησαν δε σκηνές μάχης στην περιοχή και μία από αυτές τις φωτοβολίδες καρφώθηκε στο αριστερό πόδι του αστυνομικού.

Αμέσως μετά το περιστατικό αναπτύχθηκαν ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις γύρω από το δημοτικό γυμναστήριο, επέτρεψαν την έξοδο μόνο σε γυναίκες και ανήλικα και γονείς οι οποίοι ήταν εμφανές ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στα επεισόδια και στη συνέχεια έγιναν 424 προσαγωγές στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων και να διαπιστωθεί εάν και ποιοι εμπλέκονται στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Ο αστυνομικός δέχτηκε φωτοβολίδα ναυτικού τύπου στον αριστερό του μηρό με αποτέλεσμα να χάσει πάρα πολύ αίμα μέχρι να μπορέσουν οι συνάδελφοί του και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως το νοσοκομείο δεν εφημέρευε όμως εκτάκτως άνοιξε το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών προκειμένου να υποδεχθεί και να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν οι επόμενες 48 ώρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την πορεία της υγείας του.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024