Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέλος η κοινή παρουσία στα πάνελ ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της «Νέας Αριστεράς»

Τέλος η κοινή παρουσία στα πάνελ ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της «Νέας Αριστεράς»

«Δεν θέλω να 'μαστε ούτε φίλοι, ούτε εχθροί» λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στους πρώην συντρόφους της Νέας Αριστεράς και χωρίζουν τα τσανάκια τους στα τηλεοπτικά πάνελ.

Η γραμμή που έχει δοθεί στα στελέχη της Νέας Αριστεράς είναι ότι πάμε μπροστά και μπαίνει τέλος στο εμφυλιακό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα κάνουμε εμείς αυτά που έκαναν ο Βαρουφάκης και ο Λαφαζάνης με τη ΛΑΕ. Πάμε μπροστά τέλος οι καυγάδες» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια στελέχους της ηγετικής ομάδας της Νέας Αριστεράς στην εκδήλωση όπου ανακοινώθηκε το όνομα της νέας ΚΟ με πρόεδρο τον Αλέξη Χαρίτση.

Να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο είναι η σύσταση του Στέφανου Κασσελάκη και της ηγετικής ομάδας που τον στελεχώνει, προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, από ότι φαίνεται, δεν θέλουν και να το ρισκάρουν οπότε λαμβάνουν τα μέτρα τους, με απαγόρευση στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να εμφανίζονται στην ίδια τηλεοπτική στέγη με τους πρώην Συριζαίους –  ανεξάρτητους και νυν βουλευτές της Νέας Αριστεράς.

Η αρχή έγινε στο ΟΝΕ

Η αρχή μάλιστα έγινε από το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «One Talk» με τον Τάκη Χατζή στο κανάλι One. Στην εκπομπή επρόκειτο να εμφανιστεί ο βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

Ο λόγος ήταν η παρουσία του Πάνου Σκουρλέτη στην εκπομπή.

Σχολιάζοντας και προσπαθώντας να εξηγήσει την αποφυγή κοινής εμφάνισης με τον Πάνο Σκουρλέτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς, μιλώντας στην εκπομπή, μίλησε για πολύ πρόσφατη πληγή που είναι ακόμη ανοιχτή.

Ζήτησε την κατανόηση του κόσμου και να δώσει λίγο χρόνο στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να συνειδητοποιήσουν ότι θα βρίσκονται «απέναντι» από «ανθρώπους που εκλεγήκαμε μαζί κάτω από την ίδια σημαία, με τον ίδιο αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές του 2023».

«Δεν υπάρχει ακόμη αυτή η ψυχολογική ετοιμότητα να το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Παππάς.

Sports in

Ολοταχώς για sold-out η Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League

Τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, έχουν ήδη εξασφαλίσει οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα και πάνε φουλ για sold out.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024