Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) ανακοίνωσε πως η απεργία συνεχίζεται για ένα 24ωρο ακόμη (ολοκληρώνεται στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής) ενώ έχει προγραμματιστεί νέα πορεία στο κέντρο της Αθήνας.
Οι αυτοκινητιστές προγραμματίζουν νέα πορεία με τα ταξί την Πέμπτη
Καθώς το φορολογικό νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της Πέμπτης οι αυτοκινητιστές δίνουν ραντεβού στις 17.00 μ.μ., στην συμβολή Σπ. Πάτση και Λ. Καβάλας.
Σημειώνεται πως, πέρα από το ΣΑΤΑ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ), από την περασμένη Δευτέρα έχει κηρύξει δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργίες.
Η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ για την απεργία
«Η απεργία συνεχίζεται και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου
Με μεγαλειώδη πορεία, στην οποία πήραν μέρος περισσότερα από 1500 ταξί, ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της απεργίας που προκήρυξε το ΣΑΤΑ.
Η απεργία συνεχίζεται και αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου (ολοκληρώνεται στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής).
Το φορολογικό νομοσχέδιο ψηφίζεται αύριο το βράδυ και έχει προγραμματιστεί νέα πορεία με τα ταξί. Συγκέντρωση στις 17.00 μμ το απόγευμα στην συμβολή Σπ. Πάτση και Λ. Καβάλας.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα