Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Η κακοκαιρία περιορίζεται στα Δωδεκάνησα

Καιρός: Η κακοκαιρία περιορίζεται στα Δωδεκάνησα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στα νοτιοανατολικά θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα έως αργά το απόγευμα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία από την ΕΜΥ.

Οι άνεμοι θα πνέουν πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ στο Ιόνιο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Χιονοπτώσεις αναμένονται μόνο στα ορεινά ηπειρωτικά – oι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι σχετικά αυξημένες στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο

Βροχές θα σημειωθούν σε όλη τη χώρα ενώ καταιγίδες με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων αναμένονται κυρίως στις θαλάσσιες και νησιώτικες περιοχές καθώς και σε παράκτια τμήματα των κεντρικών και νοτίων ηπειρωτικών.

Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά στα ανατολικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο και θα εξασθενήσουν.

Χιονοπτώσεις αναμένονται μόνο στα ορεινά ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι σχετικά αυξημένες στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη 3 έως 11, στη Θεσσαλία από 6 έως 12, στην Ήπειρο από 5 έως 16, στη Δυτική Στερεά από 9 έως 15, στην υπόλοιπη Στερεά από 6 έως 17, στην Πελοπόννησο από 7 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 14, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 16, στις Κυκλάδες από 12 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 18 και στην Κρήτη από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες και από το μεσημέρι από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Στο Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν βορειοδυτικοί ίδιας έντασης, στο Κεντρικό Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 6 έως 8 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024