Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
OΦΗ: Σε δύσκολη θέση ο Βάλντας Νταμπράουσκας

OΦΗ: Σε δύσκολη θέση ο Βάλντας Νταμπράουσκας

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, μετά τα τελευταία αποτέλεσμα του ΟΦΗ.

Η καρέκλα του Βάλντας Νταμπράουσκας τρίζει επικίνδυνα στον πάγκο του ΟΦΗ μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα των Κρητικών τις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι Ηρακλειώτες τρέχουν ένα αρνητικό σερί 6 παιχνιδιών χωρίς νίκη με τρεις ήττες και 3 ισοπαλίες, και πλέον το κλίμα έχει βαρύνει πολύ για τον Λιθουανό προπονητή.

Ο ΟΦΗ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκη στο πρωτάθλημα από το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στις 2 Οκτωβρίου (2-0) για την 7η αγωνιστική της Super League, ενώ η τελευταία νίκη γενικά ήταν κόντρα στα Χανιά για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΟΦΗ να επικρατεί με 5-4.

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση των Κρητικών θα αποφασίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα για το μέλλον του Νταμπράουσκας με το πιο πιθανό σενάριο να είναι η απομάκρυνσή του.

Μάλιστα ο πρώτος προπονητής που έχει ακουστεί για την διαδοχή του είναι ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Κηφισιά, αλλά η θέση του είναι επισφαλής στην ομάδα των Βορείων Προαστίων. Θυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ με τη Κηφισιά κοντράρονται την Τετάρτη (6/12, 17:30) στο Γεντί Κουλέ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας ανέλαβε τον ΟΦΗ τον Οκτώβριο του 2022 και μέχρι τώρα έχει καθίσει στον πάγκο της κρητικής ομάδας σε 38 παιχνίδια, έχοντας 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024