Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Άρης Σοϊλέδης για το πρόβλημα υγείας του: «Το σώμα μου είχε βαρέσει κόκκινο»

Ο Άρης Σοϊλέδης για το πρόβλημα υγείας του: «Το σώμα μου είχε βαρέσει κόκκινο»

«Πριν έρθει ο τραυματισμός είχα χάσει τον αδερφό μου και μετά από 6 μήνες έχασα και τον μπαμπά μου»

Ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» του Mega, το πρωί της Κυριακής (3/11) μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο του πατέρα και του αδελφού του.

Ο ποδοσφαιριστής είπε πως έφτασε στην υπερκόπωση, μετά από έναν τραυματισμό που είχε.

«Έφτασα στην υπερκόπωση. Ξεκίνησε ένας τραυματισμός που ήρθε μετά από μια πολύ μεγάλη στεναχώρια, μια πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Εκείνο το εξάμηνο πριν τον τραυματισμό είχα χάσει τον αδελφό μου και μετά από έξι μήνες έχασα και τον μπαμπά μου. Οπότε η ψυχολογία μου δεν ήταν καλά για να μπορώ να αποδίδω αγωνιστικά όπως θα ήθελα. Το σώμα μου κρατούσε προφανώς κάποια πράγματα που δεν εξωτερίκευε. Όλο αυτό μετατράπηκε σε τραυματισμό που δε μπορούσα να αποφύγω, δε μπορούσα να θεραπευτώ όπως είχα συνηθίσει και αυτό, έφερε μια κούραση στο σώμα μου από την οποία δε μπορούσα να βγω εύκολα.

«Ήταν πολύ σημαντικό πλήγμα για μένα ψυχολογικά όλο αυτό»

Είχα την τύχη να βρίσκομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως η Στεάουα Βουκουρεστίου, που είχε πολύ αξιόλογους και αξιοθαύμαστους ανθρώπους, ο καθένας στον τομέα του, από ψυχολόγους, γιατρούς. Ήταν πολύ σημαντικό πλήγμα για μένα ψυχολογικά όλο αυτό που πέρασα και βγήκε και στο σώμα μου. Προσπαθούσα να φτάσω στο επίπεδο των υπολοίπων αθλητών για να ενταχθώ στις προπονήσεις της ομάδας. Λόγω των πολύωρων προπονήσεων και της κακής ψυχολογικής κατάστασης, ένιωσα κάποια στιγμή το σώμα μου να μη μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της προπόνησης που είχα συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Εκεί κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά.

Όλα άλλαξαν όταν απευθύνθηκε στους ειδικούς

Συμβουλεύτηκα τους ανθρώπους της ομάδας και κάναμε ένα τεστ κοπώσεως. Βγήκε ότι το σώμα μου είχε βαρέσει κόκκινο και θεώρησαν ότι παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία μου. Μίλησα με ένα ψυχολόγο και κάπως ήρθαν πιο γρήγορα τα πράγματα στα καλά τους. Κάποια στιγμή μου είχε κοπεί η όρεξη για φαγητό, γυρνούσα στο σπίτι και δε μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ, καθόμουν όλη μέρα στον καναπέ και έβλεπα τηλεόραση, που δε το συνήθιζα σαν άνθρωπος. Εκεί ήταν το σημείο που τρόμαξα και απευθύνθηκα στην ομάδα» εξομολογήθηκε ο Άρης Σοϊλέδης

Δείτε το απόσπασμα:

Sports in

Ποιος είναι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην «Aleksandar Nikolić Hall» με τη Μακάμπι

Ο λόγος που τα δύο παιχνίδια των playoffs της EuroLeague ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό θα γίνουν στη γνωστή «Χάλα Πιονίρ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024