
Σέρρες: Ανήλικη κατήγγειλε ότι τη βίασε 36χρονος
Ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία
Μια ανήλικη κοπέλα κατήγγειλε ότι να έπεσε θύμα βιασμού από 36χρονο σε χωριό του δήμου Νέας Ζίχνης Σερρών.
Η 15χρονη μαθήτρια πήγε μαζί με τους γονείς της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση, και κατήγγειλαν ότι η ανήλικη εξαναγκάστηκε να ολοκληρώσει σεξουαλική πράξη, ενώ υπέδειξαν ως δράστη έναν Αλβανό, που διαμένει στην περιοχή Αλιστράτη.
Ο δράστης δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται από την αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή
Ο 36χρονος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα και αναζητείται από τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στα σπίτια συγγενικών προσώπων του 36χρονου και στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.
Η δικογραφία εις βάρος του 36χρονου παραμένει ανοιχτή, καθώς η 15χρονη υποβλήθηκε σε εξέταση από ιατροδικαστή και αναμένεται το πόρισμά του ώστε να επιβεβαιωθεί αν υπάρχουν ίχνη βιασμού.
Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση εξετάζουν αν ο φερόμενος ως δράστης είχε γνωριμία ή και σχέση με την ανήλικη μαθήτρια.
- Αϊτή: Εντείνονται οι επιχειρήσεις κατά των συμμοριών, αλλά αυτές προσαρμόζονται
- Walt Disney: Εστειλαν με email τις απολύσεις – Καταργούνται περίπου 1.000 θέσεις εργασίας
- Τουρκία: Καταδίκασαν σε 2,5 χρόνια φυλάκιση τον δημοσιογράφο Αράπκιρλι
- Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν ξανά στο εδώλιο για βιασμό
- Το Ιράν καταγγέλλει τις ΗΠΑ για «σαφή διαστρέβλωση» έκθεσης του ΓΓ του ΟΗΕ στο Συμβούλιο Ασφαλείας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πιο ακριβή η εξαγορά πλασματικών

