Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μοντέλο από τη Ρωσία και η έφηβη κόρη της βρέθηκαν δολοφονημένες - Καταζητείται ο πρώην σύζυγος της

Μοντέλο από τη Ρωσία και η έφηβη κόρη της βρέθηκαν δολοφονημένες – Καταζητείται ο πρώην σύζυγος της

Κύριος ύποπτος είναι ο κακοποιητικός πρώην σύζυγος της Ιρίνα Ντβίζοβα.

Το άρθρο περιέχει περιγραφές που μπορεί να ενοχλήσουν το αναγνωστικό κοινό

Ένα μοντέλο από τη Ρωσία και η έφηβη κόρη της βρέθηκαν άγρια δολοφονημένες και τυλιγμένες σε σεντόνια στην Τουρκία – με τον κακοποιητικό πρώην σύζυγο και πατέρα να καταζητείται τώρα ως ο βασικός ύποπτος, σύμφωνα με αναφορές.

Οι στενοί συγγενείς των θυμάτων κατονόμασαν ως κύριο ύποπτο για τις δολοφονίες τον πρώην σύζυγο της Ντβίζοβα, Αντρέι Κούσλεβιτς – τον οποίο οι συγγενείς χαρακτήρισαν ως έναν οξύθυμο χαρακτήρα που στο παρελθόν υπηρέτησε ως σωματοφύλακας για έναν Ουκρανό ολιγάρχη

Η Ιρίνα Ντβίζοβα και η Νταγιάνα | Irina Dvizova/east2west news

Οι σοροί της Ιρίνα Ντβίζοβα, 42 ετών, και της 15χρονης κόρης της, Νταγιάνα, εντοπίστηκαν την Τρίτη δεμένοι με σχοινί και αφημένοι σε απόσταση περίπου τριών μέτρων μεταξύ τους σε μια απόκρημνη πλαγιά στην περιοχή του θέρετρου Μπόντρουμ, ανέφερε το τουρκικό μέσο Haberturk. Και τα δύο θύματα είχαν τραύματα από σφαίρες, σύμφωνα με τον ρωσικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Pravda.

Η Ντβίζοβα και η Νταγιάνα – επίσης ανερχόμενο μοντέλο, δεν είχαν καμία επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα για αρκετές ημέρες πριν τα μέλη της οικογένειας μεταβούν στην ενοικιαζόμενη βίλα τους και βρουν αίμα στον καναπέ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Μια γειτόνισσα, που συστήθηκε μόνο με το μικρό της όνομα, Angelina, δήλωσε στο κανάλι REN ότι άκουσε πυροβολισμούς στην περιοχή. Ένα ανησυχητικό βίντεο που κοινοποιήθηκε από το δίκτυο έδειχνε τους πρώτους διασώστες να εμφανίζονται να σέρνουν μια μαύρη σακούλα πτώματος από την επικίνδυνη πλαγιά όπου βρέθηκαν τα πτώματα.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες – Κακοποιητικός ο κύριος ύποπτος

Οι στενοί συγγενείς των θυμάτων κατονόμασαν ως κύριο ύποπτο για τις δολοφονίες τον πρώην σύζυγο της Ντβίζοβα, Αντρέι Κούσλεβιτς – τον οποίο οι συγγενείς χαρακτήρισαν ως έναν οξύθυμο χαρακτήρα που στο παρελθόν υπηρέτησε ως ασφάλεια σε έναν Ουκρανό επιχειρηματία, ανέφερε η Komsomolskaya Pravda.

«Με χτυπούσε με τα χέρια του και μια πετσέτα για να μην υπάρχουν μελανιές», δήλωσε ο γιος της Ντβίζοβα από τον πρώτο της γάμο, ο 20χρονος Ντέιβιντ, στο κανάλι για τον τρόπο με τον οποίο ο Κούσλεβιτς φέρεται να συμπεριφερόταν στην οικογένεια.

Ο ύποπτος | Social media/east2west news

«Χτυπούσε επίσης τη μητέρα μου: με τα χέρια και τα πόδια του. Μέχρι και την αδελφή μου. Φοβάμαι αυτόν τον άνθρωπο, φοβάμαι για τη ζωή μου», πρόσθεσε ο Ντέιβιντ για τα χρόνια που προηγήθηκαν πριν η Ντβίζοβα εγκαταλείψει τον πατριό του.

Τελικά, η Ντβίζοβα εγκατέλειψε τον Κούσλεβιτς. Έφυγε από τη Λιθουανία και πήγε στη μητέρα της στη Μόσχα, προτού φέρει τα παιδιά της – συμπεριλαμβανομένου ενός 5χρονου γιου που είχε αποκτήσει με τον Κούσλεβιτς – στην Τουρκία.

«Τη συναντήσαμε στο Bodrum, όταν είχαν ήδη χωρίσει», δήλωσε ένας εκ των φίλων της στην εφημερίδα.

«Είπε ότι ο πρώην σύζυγός της θέλει να της πάρει τα παιδιά της, ότι τη καταδιώκει και ότι είναι ψυχικά άρρωστος. Όπως καταλαβαίνω, έφυγε στην Τουρκία εξαιτίας του. Ήταν πολύ τρομακτικό να την ακούω [να μιλάει γι’ αυτό]».

Την περίοδο της δολοφονίας της, η Dvizova εργαζόταν ως κτηματομεσίτρια και σύφμωνα με δημοσιεύματα είχε ξεκινήσει διαδικασίες ώστε να μην επιτρέπεται στον Κούσλεβιτς να συναντάει τον μικρό της γιο, ανέφερε η Komsomolskaya Pravda.

*Με πληροφορίες από Nypost

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024