
Ολυμπιακός – Ροζελάρε 0-3: Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι»
Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε ανταγωνιστικός για όσο διάστημα μπόρεσε κόντρα στην Ροζελάρε, όμως δεν απέφυγε την ήττα με 0-3 σετ.
Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να σταθεί αντάξιος της ποιότητας των Βέλγων και γνώρισε την ήττα με 0-3 σετ από τη Ροζελάρε για την 2η αγωνιστική των ομίλων του CEV Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν το πρώτο σετ με 19-25, το δεύτερο με 20-25 και το τρίτο με 19-25.
Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μέχρι και με 3 πόντους στο ξεκίνημα του πρώτου σετ (9-6), πριν η Ροζελάρε πάρει «κεφάλι» με ένα επιμέρους 7-0 για να κάνει το σκορ 9-13 υπέρ της.
Οι Βέλγοι από εκείνο το σημείο και μετά είχαν τον απόλυτο έλεγχο του σετ και το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να πλησιάσει στο 17-19, πριν τελικά καταλήξει με άσο του Ρότι το πρώτο σετ στη Ροζελάρε με 19-25.
Στο δεύτερο σετ οι Βέλγοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα, ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή για να βρεθεί μπροστά με 11-10 και άντεξε στη διεκδίκηση του σετ μέχρι το 17-17. Η Ροζελάρε βρήκε εύκολους σε αυτό το σημείο και πήρε το σετ με 20-25 για το 0-2.
Στο τρίτο σετ, η απογοήτευση από τα πρώτα δύο χαμένα είχε καταβάλει τους «ερυθρόλευκους», που βρέθηκαν πίσω με 5 πόντους από νωρίς (3-8) και δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν πιο κοντά από τέσσερις πόντους διαφορά (17-21), για να πάρει και αυτό το σετ με 19-25 και να φτάσει στο τελικό 0-3 η Ροζελάρε.
Ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση του ομίλου και πλέον ψάχνει υπέρβαση ακόμη και για την 3η θέση που οδηγεί στο CEV Cup, καθώς βασική ανταγωνίστριά του είναι η Ροζελάρε, που έφυγε με το διπλό από το «Μελίνα Μερκούρη» πριν από λίγο.
Την επόμενη αγωνιστική για τους ομίλους του CEV Champions League o Oλυμπιακός θα υποδεχθεί στις 12/12, την τουρκική Ζιράατ Μπανκάσι.
- Μήνυση Άδωνι Γεωργιάδη σε χρήστη του Tik Tok για την 19χρονη στην Κεφαλονιά – Ποιος ο λόγος
- Ιταλία: Κινηματογραφικό «ριφιφί» με ομηρία σε τράπεζα στη Νάπολη μέρα μεσημέρι – Διέφυγαν οι δράστες
- Τσουκαλάς: Ο εγκέφαλος και εμπνευστής της τοξικότητας, της δολοφονίας χαρακτήρων, είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης
- Μαντόνα: Το καλοκαίρι της ανήκει – Μεγάλη επιστροφή με το Confessions 2 τον Ιούλιο
- Σοβαρά προβλήματα υποδομής στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου καταγγέλλει η Ένωση Διοικητικών Δικαστών
- Αμετανόητος ο Γεωργιάδης, νέα ευθεία παρέμβαση στην ευρωπαϊκή εισαγγελία – Κάνει λόγο για επίθεση στη Δημοκρατία
