Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παύεται με απόφαση Χρυσοχοΐδη η διοικήτρια του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

Παύεται με απόφαση Χρυσοχοΐδη η διοικήτρια του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

Υπήρξε ολιγωρία στην αποκατάσταση του συστήματος θέρμανσης

Παύεται από τα καθήκοντά της η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου», με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επί δύο εβδομάδες υπήρχε βλάβη στο κεντρικό σύστημα της θέρμανσης χωρίς να υπάρξει μέριμνα για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Σημειώνεται πως πριν από δύο μέρες  το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου και μαιευτηρίου προχώρησε στην καταγγελία ότι εδώ και ημέρες το κεντρικό κτήριο Α είναι χωρίς θέρμανση, ενώ η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά. «Το δίκτυο κεντρικής θέρμανσης λόγω παλαιότητας έσκασε με το που πήγαν να το βάλουν σε λειτουργία» ανέφερε η ανακοίνωση του Σωματείου.

«Έχουν ξεπαγιάσει το προσωπικό, οι εφημερεύοντες, οι γυναίκες που έχουν βγει από τοκετούς καισαρικές και χειρουργεία, οι ογκολογικοί ασθενείς που περιμένουν για χημειοθεραπείες, προφανώς και τα νεογνά. Αναγκαστικά μεταφέρθηκαν γυναίκες και νεογνά στο κτίριο Β. Με τη βλάβη της θέρμανσης πλημμύρισαν υπόγεια ισόγεια και έτρεχαν νερά από σωλήνες στους ορόφους. Πρόσφατα κιόλας από νερά πλημμύρισε η αίθουσα διάγνωσης του μαστού στο ακτινολογικό με κίνδυνο να καούν καλώδια και μονάδες του καινούργιου μαστογράφου αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ. Δεν υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα πότε θα αποκατασταθούν», προσθέτουν οι εργαζόμενοι.

Νοσοκομείο Μεταξά

Ο υπουργός Υγείας είχε απομακρύνει προ τριμήνου και τον διοικητή του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά.

Είχε διαταχθεί κατεπείγουσα έρευνα για την αναζήτηση ευθυνών στη διοικητική και υγειονομική ιεραρχία του νοσοκομείου, σχετικά με τη δυσλειτουργία που προέκυψε στο πρόγραμμα χημειοθεραπειών του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024