Απίθανος Ρονάλντο: Ζήτησε από τον διαιτητή να πάρει πίσω το πέναλτι που του έδωσε (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Αλ Νασρ με την Περσέπολις είπε στον διαιτητή να πάρει πίσω το πέναλτι που του είχε δώσει, καθώς πως δεν υπήρχε κάποια παράβαση στην φάση.
Το ήθος που κατέχει ως μεγάλος ποδοσφαιριστής ανέδειξε για ακόμη μια φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Περσέπολις.
Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κέρδισε πέναλτι μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.
Fair play από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ωστόσο ο ίδιος σηκώθηκε αμέσως και είπε στον διαιτητή πως δεν υπήρχε κάποια παράβαση στην φάση, με τον άρχοντας της αναμέτρησης πράγματι να παίρνει πίσω την απόφαση του έπειτα και από την παραδοχή του Ρονάλντο.
Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:
After Cristiano Ronaldo won a penalty for Al Nassr, he walked up to the referee and told him that it wasn’t a penalty.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η Ιταλία απέτυχε ξανά να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και ο προπονητής της, Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε προσωπικά συγνώμη από όλους τους συμπατριώτες του...
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά