
Απίστευτο: Σπίκερ «έκραξε» τερματοφύλακα για γκολ που δέχθηκε (vid)
Βραζιλιάνος σπίκερ τα… έβαλε με τον τερματοφύλακα της Γκρέμιο για γκολ που δέχθηκε.
Σκηνές που συμβαίνουν μόνο στη Βραζιλία! Σπίκερ που μετέδιδε τον αγώνα για κανάλι της χώρας δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση του τερματοφύλακα της Γκρέμιο στο δεύτερο γκολ που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι.
Η Ατλέτικο Μινέιρο υποδεχόταν το βράδυ της Κυριακής (27/11) τη Γκρέμιο για την 35η αγωνιστική του Brazileirao με τον Γκιγιέρμε Αράνα να ανοίγει το σκορ στο 25′. Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον πρώην παίκτη της Ζενίτ, Χουλκ, να «σερβίρει» στον Σαράτσο ο οποίος πλάσαρε κάτω από τα πόδια Γκαμπριέλ Γκράντο για το 2-0.
Ο σπίκερ που έκανε εκείνη τη στιγμή το σχόλιο από βραζιλιάνικα άρχισε να μιλάει στα αγγλικά και ύστερα από μία σύντομη περιγραφή του γκολ απογοητεύτηκε από τον κίπερ της Γκρέμιο λέγοντας: «Γιατί έχει ανοιχτά τα πόδια του; Έλα ρε φίλε!»
Για την ιστορία το ματς έληξε 3-0 υπέρ της Ατλέτικο η οποία ανέβηκε στην 4η θέση και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή τρεις «στροφές» πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Δείτε το βίντεο:
- Time 100 2026: Νετανιάχου, Anthropic, Πάπας και MrBeast; Παλιό και νέο αίμα στη λίστα επιρροής
- Αστυνομικός της Βουλής: Καταδικάστηκε σε 4 φορές ισόβια – Αθώα κατά πλειοψηφία η σύζυγός του
- Σοκάρουν τα στοιχεία για τον θάνατο της 30χρονης – Κάμερα κατέγραψε τι συνέβη με τον 45χρονο Ιταλό και την άτυχη γυναίκα
- Ο Νετανιάχου δηλώνει ότι το Ισραήλ «δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τη δουλειά» εναντίον της Χεζμπολάχ
- Μεντιλίμπαρ: «Να είμαστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και επιθετικοί»
- Τέμπη: Νεκρός ελεγκτής της ΕΑΔ – Κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος στη «Σύμβαση 717» του ΟΣΕ




