
Τι είπε ο Σπανούλης για την κλήρωση της Εθνικής στο Προολυμπιακό και τον Αντετοκούνμπο
Ο Σπανούλης μίλησε για την κλήρωση της Εθνικής ομάδας και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βοηθήσει τη γαλανόλευκη.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Ελλάδας, σχολιάζοντας και την κλήρωση της Εθνικής, στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Περιστερίου από τον Ολυμπιακό.
Αισιόδοξος ο προπονητής της Εθνικής ότι ο Γιάννης θα βοηθήσει τη γαλανόλευκη.
«Το σημαντικό είναι πως ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός θα γίνει στη χώρα μας. Θέλω να δω γεμάτο γήπεδο, να είναι μια γιορτή», ανέφερε και πρόσθεσε: «Έχω μιλήσει με τον Γιάννη, μου είπε πόσο αγαπάει την Εθνική Ομάδα. Θέλουμε να κυλήσει η χρονιά με υγεία».
Όσα είπε ο Σπανούλης:
Για την ήττα στο ΣΕΦ: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Δεν μου αρέσει να μιλάω για εξαιρετικό παιχνίδι σε ήττες. Όμως, ξέραμε απέναντι σε ποιον παίζαμε. Παλέψαμε, είμαστε σε ανοδική πορεία. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά κάθε μέρα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη και στους παίκτες μου, κατέθεσαν τη ψυχή τους».
Για την πορεία του Περιστερίου: «Θα μπορούσαμε να είμαστε στο 6-2 ή στο 3-5. Αυτό είναι το μπάσκετ. Σε βάθος χρόνο οι ομάδες που αξίζουν θα το δείξουν. Είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Χάσαμε δυο ματς με διπλή παράταση και στον πόντο. Αυτός που δουλεύει σκληρά θα πάρει αυτό που αξίζει».
Για την κλήρωση του Προολυμπιακού Τουρνουά: «Δεν ήξερα με ποιους παίζουμε, είχαμε τον αγώνα. Δεν έχει σημασία με ποιους παίζουμε. Το σημαντικό είναι πως ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός θα γίνει στη χώρα μας. Θέλω να δω γεμάτο γήπεδο, να είναι μια γιορτή. Από την πλευρά μας θα δουλέψουμε σκληρά. Μεγάλο μπράβο στην ΕΟΚ που έφερε το τουρνουά στην Ελλάδα, είναι ένα μεγάλο κοινωνικό και αθλητικό γεγονός. Το 2008 είχαμε ζήσει μαγικές στιγμές στην Αθήνα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα, να φέρουμε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των ανθρώπων».
Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θέλουμε να είναι υγιείς όλοι και να έχουν καλές χρονιές. Έχω μιλήσει με τον Γιάννη, μου είπε πόσο αγαπάει την Εθνική Ομάδα. Θέλουμε να κυλήσει η χρονιά με υγεία».
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]
- Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ – Αρνείται ότι αποφυλακίστηκε Αμερικανίδα από τις ιρανικές φυλακές
- Η ΕΕ πιέζει τις ΗΠΑ για εξαίρεση ευρωπαϊκών προϊόντων από τους δασμούς 15% – Και το ελαιόλαδο στη λίστα
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις





