Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ατάκα του Ιτούδη για τον Ντόρσεϊ

Η ατάκα του Ιτούδη για τον Ντόρσεϊ

Η… ιδιαίτερη ατάκα του Δημήτρη Ιτούδη για τον Ταίλερ Ντόρσεϊ που τον χρησιμοποίησε μετά από αρκετό καιρό για πολλά λεπτά.

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, μετά τη νίκη επί της Πετκίμ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός, εκθείασε την αυτοθυσία του Ελληνοαμερικανού γκαρντ, που αγωνίστηκε για 29 λεπτά και όπως είπε «θυσίασε το σώμα του».

Η ατάκα του Ιτούδη για τον Ντόρσεϊ

Ο Ντόρσεϊ δεν είχε αγωνιστεί καθόλου στα προηγούμενα δύο παιχνίδια και η συζήτηση γύρω από το μέλλον του «φούντωσε», με τον Ιτούδη όμως να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ομογενή γκαρντ στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Γκούντουριτς έπαιξε 25 λεπτά, ο Ντόρσεϊ και ο Σανλί από 29. Είχαμε 29 ασίστ για 12 λάθη. Αυτή είναι η προσέγγισή μας. Πρέπει να πω ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πίεζε σε όλο το γήπεδο, θυσιαζόταν, θυσίαζε το σώμα του. Θέλουμε να παίξουμε αυτό, αυτό είναι μπάσκετ»

Όλα αυτά την ώρα που ένα… like του Ντόρσεϊ ήταν αρκετά για να φουντώσουν τις φήμες περί αποχώρησής τους από τη Φενέρ και επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, είχε πατήσει… like στην ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο, ωστόσο ο Ντόρσεϊ έχει συμβόλαιο με τη Φενέρ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και οι άνθρωποι των Τούρκων δεν είναι διατεθειμένοι προς το παρόν να τον αφήσουν ελεύθερο.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024