Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ξεχειλίζει» η οργή των Evertonians - Πανό κατά της Πρέμιερ Λιγκ πάνω από το Έιτιχαντ

«Ξεχειλίζει» η οργή των Evertonians – Πανό κατά της Πρέμιερ Λιγκ πάνω από το Έιτιχαντ

Οι Evertonians προχώρησαν σε μια πρωτοποριακή διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια του μεγάλου παιχνιδιού ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ στο Έιτιχαντ,

Οι οπαδοί της Έβερτον δεν κάνουν βήμα πίσω στον ανένδοτο που έχουν κηρύξει στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά την απόφαση για αφαίρεση δέκα βαθμών από την ομάδα τους λόγω παραβίασης οικονομικών όρων.

Οι Evertonians προχώρησαν μάλιστα σε μια πρωτοποριακή διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια του μεγάλου παιχνιδιού ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ στο Έιτιχαντ, καθώς στον ουρανό πάνω από το γήπεδο εμφανίστηκε πανό που έγραφε χαρακτηριστικά.

«Η Πρέμιερ Λιγκ ισούται με διαφθορά» και το συγκεκριμένο μήνυμα δεν είχε να κάνει μόνο με την επιβολή της τιμωρίας στην ομάδα τους.


Ούτε κουβέντα για την Μάντσεστερ Σίτι

Το μεγάλο βέβαια θέμα που απασχολεί τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας αλλά και όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι η στάση της Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, καθώς εδώ και μια τετραετία υπάρχουν κατηγορίες για πολλές παραβάσεις οικονομικών όρων από τους πρωταθλητές Αγγλίας, χωρίς όμως να έχει επιβληθεί η παραμικρή ποινή στην Σίτι.

Αντιθέτως στην περίπτωση της Έβερτον, οι διαδικασίες κινήθηκαν άμεσα και η ποινή ανακοινώθηκε άμεσα.

Όλοι λοιπόν περιμένουν να δουν τι θα κάνει η Πρέμιερ Λιγκ στην υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι και καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι οι αντιδράσεις θα είναι ακόμα μεγαλύτερες αν στην Έβερτον παραμείνει η ποινή αφαίρεσης δέκα βαθμών και δεν γίνει το παραμικρό με την Σίτι.

Νέες διαμαρτυρίες στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι οπαδοί της Έβερτον έχουν ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να κάνουν βήμα πίσω και έχουν προαναγγείλει νέες διαμαρτυρίες στο κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πλέον όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αυριανή αναμέτρηση, εκεί όπου χιλιάδες οπαδοί της ομάδας του Λίβερπουλ, θα εκφράσουν με δυναμισμό την αντίθεσή τους στην απόφαση της Πρέμιερ Λιγκ.

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024