Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κρυπτονομίσματα: Επέλαση των ταύρων το 2024

Κρυπτονομίσματα: Επέλαση των ταύρων το 2024

Οι επικεφαλής των μεγαλύτερων ανταλλακτηρίων της Αυστραλίας ποντάρουν σε ράλι της αγοράς

Στη πρώτη φάση ενός νέου μεγάλου ράλι έχει ήδη εισέλθει η αγορά κρυπτονομισμάτων, με τον αριθμό των ατόμων που επενδύουν να ενισχύεται σημαντικά, υποστηρίζουν οι επικεφαλής των μεγαλύτερων ανταλλακτηρίων crypto της Αυστραλίας, τονίζοντας ότι η τάση αυτή αναμένεται να επιταχυνθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Independent Reserve, Adrian Przelozny, εκτίμησε στο Cointelegraph ότι η δραστηριότητα της αγοράς θα σημειώσει άνοδο στις αρχές του 2024, τονίζοντας ότι η εταιρεία του ήδη προχωρεί σε προσλήψεις προκειμένου να μπορέσει να αντεπεξέλθει.

«Απλώς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προετοιμαστούμε για μια ανοδική αγορά επειδή γνωρίζουμε ότι όταν έρχεται η ανοδική αγορά, συμβαίνει πολύ γρήγορα», υπογράμμισε: «Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι έχουμε τις διαδικασίες, τους ανθρώπους και την υποδομή, ώστε όταν οι business τριπλασιαστούν μέσα σε μια νύχτα, να μπορούμε να το διαχειριστούμε».

«Πιστεύω ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι καλά. Βάλτε προσδεθείτε».

Ανάκαμψη

Η επικεφαλής της BTC Markets, Caroline Bowler, δήλωσε ότι οι συνθήκες της αγοράς είχαν αυξηθεί περισσότερο κατά τη διάρκεια του έτους. Η Bowler πρόσθεσε ότι, ενώ η τροχιά των κερδών της αγοράς δεν ήταν ακριβώς γραμμική, η ανάπτυξη σε ολόκληρη τη βιομηχανία τόσο στις τιμές των περιουσιακών στοιχείων όσο και στις τεχνολογικές εφαρμογές ήταν ένας λόγος να είμαστε σίγουροι.

«Η τρέχουσα ανάπτυξη, η εισροή νέων χρηστών και η άνοδος του όγκου συναλλαγών υποστηρίζουν περαιτέρω την εκτίμησή μας ότι βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια μιας ανοδικής αγοράς».

Από την πλευρά του ο Tommy Honan, επικεφαλής στρατηγικής προϊόντων στη Swyftx, αναφέρει στο Cointelegraph ότι το ανταλλακτήριό του έχει αρχίσει να παρατηρεί άνοδο στην αγοραστική δραστηριότητα και προχωρά γρήγορα για να ενισχύσει τη λειτουργικότητά του.

«Υπάρχει μια κοινή λανθασμένη αντίληψη ότι οι αγορές κρυπτονομισμάτων βρίσκονται είτε σε ανοδική είτε σε bear market»

Κρυπτονόμισμα

«Όλοι οι δείκτες μας αναβοσβήνουν με πράσινο χρώμα αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε σημαντικό αριθμό πελατών να επιστρέφουν στην αγορά μετά από περιόδους αδράνειας κατά τη διάρκεια της bear market. Η αγορά ξυπνά, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει πού βρισκόμαστε στον κύκλο».

Οι αρκούδες

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Kraken Australia, Jonathon Miller, εμφανίστηκε επιφυλακτικός, υποστηρίζοντας  ότι είναι δύσκολο να πει κανείς σε ποια φάση βρίσκεται η αγορά.

«Υπάρχει μια κοινή λανθασμένη αντίληψη ότι οι αγορές κρυπτονομισμάτων βρίσκονται είτε σε ανοδική είτε σε bear market. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια μεγάλη γκρίζα περιοχή μεταξύ αυτών των δύο», είπε.

Ο γενικός διευθυντής της Binance Australia, Μπεν Ρόουζ, δεν θέλησε να απαντήσει σχετικά με το αν η αγορά έχει μπει σε ανοδική φάση, αλλά σημείωσε ότι οι νέες εγγραφές και η εμπορική δραστηριότητα στο αυστραλιανό σκέλος της Binance είχαν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, ομολόγησε ότι η Binance Australia επικεντρώθηκε στην εκπαίδευση των χρηστών πριν από ένα πιθανό ράλι και στη διασφάλιση ότι οι χρήστες θα αποφύγουν τους κινδύνους.

Πηγή: Ot.gr

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024