Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στον αστερισμό του Μπιανκόν…

Στον αστερισμό του Μπιανκόν…

Ο Γάλλος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού – Πάει για βασικός κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των εθνικών ομάδων και οι διεθνείς του Ολυμπιακού αναμένεται να επιστρέψουν στον Ρέντη και να τεθούν στη διάθεσή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (17:30) για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ένα ματς στο οποίο ο Ισπανός τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Παναγιώτη Ρέτσου, Τζάκσον Παρόζο και Νίκολας Φρέιρε. Ο πρώτος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου, ενώ οι άλλοι δύο είναι τραυματίες.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Μπιανκόν

Μένει λοιπόν ο Ανδρέας Ντόι ως ετοιμοπόλεμος και ο Ζουλιάν Μπιανκόν ως ο μοναδικός υποψήφιος για να σταθεί πλάι του στην ευθεία της άμυνας. O 23χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός είχε αποκτηθεί από τους Ερυθρόλευκους τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Νότιχαμ, αλλά δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με την πρώτη ομάδα του πειραϊκού συλλόγου.

Αιτία ήταν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε όταν αποκτήθηκε από τους Ερυθρόλευκους. Όμως, σιγά σιγά ανέβασε στροφές και μετά τις δύο εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τον Ολυμπιακό Β’, είναι έτοιμος να παίξει με την πρώτη ομάδα.

Το πλάνο του Μαρτίνεθ

Ο Ζουλιάν Μπιανκόν προπονείται εδώ και αρκετό καιρό υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο άδειο λόγο τιμωρίας Καραϊσκάκη αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, εκτός απρόοπτου, θα βρεθεί στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού ως παρτενέρ του Ανδρέα Ντόι.

Το Σάββατο (25/11) υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα και μάλιστα ως βασικός.

Οσον αφορά στους Ρέτσο, Παρόζο και Φρέιρε, ο πρώτος θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία (30/11) για τους ομίλους του Europa League, ενώ οι άλλοι δύο θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση.

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024