
Ο Φοφανά υποκλίθηκε στην Εθνική Ελλάδας
Ο ένας εκ των σκόρερ του αγώνα Ελλάδα-Γαλλία, Γιουσούφ Φοφανά μίλησε σε μέσο της χώρας του για την αναμέτρηση με την Εθνική μας
Η Ελλάδα απέσπασε τον βαθμό μετά την ισοπαλία κόντρα στη Γαλλία με 2-2 για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.
Η «γαλανόλευκη» θα παλέψει στα μέσω των playoffs του Nations League για την ευρωπαϊκή διοργάνωση με τους «τρικολόρ» να έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στα γήπεδα της Γερμανίας.
Τι είπε ο Φοφανά για τη Γαλλία και το ματς με την Εθνική μας ομάδα
Ένας εκ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού, Γιουσούφ Φοφανά, ο οποίος ισοφάρισε στο 74′ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής μίλησε σε μέσο της χώρας του για την εμφάνιση της εθνικής μας αλλά και την χαλαρότητα της ομάδας του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φοφανά για το ματς με την Ελλάδα
«Οι Έλληνες έπαιξαν καλά, είναι ακόμα ένας καλός βαθμός. Δεν σταματήσαμε, αλλά υπήρχε μία μικρή χαλάρωση και εκεί τιμωρηθήκαμε. Αλλά όταν κοιτάμε τα 90 λεπτά, κυριαρχήσαμε στο ματς».
Ήθελα να δείξω ότι μπορώ να είμαι σε αυτή τη λίστα, έρχομαι αρκετό καιρό και δεν είχα πολύ χρόνο. Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να αντικαταστήσω τον Aurelien, Cama, Warren, και να διατηρήσω αυτή την απαίτηση στη μεσαία γραμμή.
Όταν μόλις φτάσαμε στη γαλλική ομάδα, θέλουμε να τα πάμε καλά, προσπαθούμε να το κρατάμε απλό. Αλλά το να περνάω χρόνο με τους άλλους παίκτες με βοήθησε να χαλαρώσω, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση».
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Ομάδα διαχείρισης κρίσεων στην ΕΕ για σπάνιες γαίες – Κλιμάκωση με Κίνα
- Ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη Μάρω Κοντού: «Μπροστά στην άδεια καρέκλα σου, ένα ποτήρι ουίσκι κι ένα τσιγάρο»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών




