
Απίστευτο: Η φανέλα από το ντεμπούτο του Γουεμπανιάμα πωλήθηκε για 762.000 δολάρια!
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έχει κάνει «θόρυβο» παγκοσμίως και η πώληση της φανέλας του για 762.000 δολάρια τα λέει όλα…
Ο γνωστός οίκος δημοπρασιών, Σόθμπις, αποφάσισε να πουλήσει τη φανέλα του Βίκτορ Γουεμπανιάμα από την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο ΝΒΑ και αυτή πωλήθηκε σε τιμή ρεκόρ των 762.000 δολαρίων!
Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, στα επόμενα χρόνια, φαίνεται πως ο σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς θα απειλήσει τις πωλήσεις των σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν, Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς, που είναι οι περισσότερες διαχρονικά στον «μαγικό κόσμο».
Φοβερό ποσό για την πρώτη φανέλα του Γουεμπανιάμα
Ο γνωστός οίκος δημοπρασιών έβγαλε στο «σφυρί» τη φανέλα του με τους περισσότερους να πιστεύανε ότι το ποσό δεν θα ανέβει πάνω από τα 120.000 δολάρια αλλά έκαναν λάθος. Ο αγοραστής προφανώς πίστευε ότι η τιμή της φανέλας θα αυξηθεί κατακόρυφα στα επόμενα χρόνια και για αυτό δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά.
Πόσο πωλούνται των υπολοίπων…
Για να καταλάβουμε ποια είναι η διαφορά με τους υπόλοιπους αστέρες του ΝΒΑ αξίζει να σημειωθεί πως φανέλες των Κάρι, Τζέιμς, Ντουράντ, Γιόκιτς αλλά και πολλών άλλων δεν ξεπέρασαν τα 50.000 δολάρια.
Ο Γουεμπανιάμα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 26 Οκτωβρίου κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς χωρίς να πετύχει κάτι σπουδαίο τελειώνοντας το ματς με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής. Από αυτό διαπιστώνει κανείς πως δεν χρειαζόταν κάποιο επίτευγμα για να ανεβεί η αξία της φανέλας και απλώς αρκούσε μόνο η παρουσία.
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Γιορτή σήμερα 11 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League



