Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κασσελάκης περίμενε την απόφαση Αχτσιόγλου ατενίζοντας την Ακρόπολη

Ο Κασσελάκης περίμενε την απόφαση Αχτσιόγλου ατενίζοντας την Ακρόπολη

Την ώρα που συνεδρίασε η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απόλαυσε την βόλτα του στην Ακρόπολη

Μία βόλτα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης απόλαυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση της ομάδας «6+6» της εσωκομματικής του αντιπάλου, Έφης Αχτσιόγλου, προκειμένου να αποφασίσει εάν θα δώσουν στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το… τελικό χτύπημα.

Παρέα με λίγα άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος, ο κ. Κασσελάκης περιηγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο και θαύμασε τον Παρθενώνα, κοντά στον οποίο στάθηκε για ώρα.

Φωτογραφίες της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκαν από το trikalaopinion και, όπως φαίνεται, ο Στέφανος Κασσελάκης κοιτούσε με προσοχή και απολάμβανε τις λεπτομέρειες, με τη βοήθεια και του καλού κυριακάτικου καιρού που ευνόησε μια τέτοια βόλτα.

Το… «μάλε βράσε»

Την ίδια ώρα, η κεντρική απόφαση των «6+6» φαίνεται να είναι παραμονή στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά με… ημερομηνία λήξης, αφού όλοι συμφώνησαν πως η «συγκατοίκηση» με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι από δύσκολη έως αδύνατη.

Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συνεδρίαση και για την ομάδα Αχτσιόγλου, αλλά κυρίως για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ  -Προοδευτική Συμμαχία, η Έφη Αχτσιόγλου, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομιλία της τόνισε πως υπάρχει «δομικό χάσμα ύφους, ήθους και πολιτικών επιλογών με τη νέα ηγεσία».

Παράλληλα, σημείωσε ότι δόθηκε χρόνος στον Στέφανο Κασσελάκη μετά την εκλογή του, αλλά οι επιλογές του ήταν «διχαστικές».

Είχε προηγηθεί η εισήγηση του Νάσου Ηλιόπουλοου, ο οποίος, σε πιο υψηλούς τόνους, φέρεται να είπε χαρακτηριστικά «δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε», αναφέροντας, μάλιστα, πως είναι «καλύτερα να έχεις να ανέβεις ένα δύσβατο βουνό παρά να σε ρουφήξει ο βάλτος»…

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024