Καιρός: Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό.
Σε ισχύ θα είναι έως τις 12 το μεσημέρι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, και σύμφωνα με την ΕΜΥ φτάνουν στο Ιόνιο και το βορειοδυτικό Αιγαίο τοπικά τα 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια.
Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό.
Κλειστές είναι οι γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθο και Κυλλήνη-Κεφαλονιά, ενώ τα δρομολόγια από Βόλο για Σποράδες θα αρχίσουν να εκτελούνται μετά τις 2:30 το μεσημέρι.
Κλειστή είναι επίσης η γραμμή Καβάλα-Πρίνος.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις στα δρομολόγια που προκαλούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
- Μαξίμου: Επιτέθηκε στον Καραμανλή για το αγροτικό, αναδίπλωση όμως μετά τις υποκλοπές – Εικόνα πολιτικής απομόνωσης για Μητσοτάκη
- Σταθερή η UEFA: Καμία υποχώρηση στους κανόνες για τη πολυϊδιοκτησία συλλόγων
- «Βυθισμένες σκηνές», η κακοκαιρία Byron πνίγει τη Γάζα – Νεκρός 21χρονος που ήταν υπό ισραηλινή κράτηση
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 20-4: Μια ακόμη άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Η Μπαλάντα της Σεξουαλικής Εξάρτησης: Η ωμή, τρυφερή ματιά της Ναν Γκόλντιν ξαναζωντανεύει στο Λονδίνο



