Σε ισχύ θα είναι έως τις 12 το μεσημέρι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, και σύμφωνα με την ΕΜΥ φτάνουν στο Ιόνιο και το βορειοδυτικό Αιγαίο τοπικά τα 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια.
Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό.
Κλειστές είναι οι γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθο και Κυλλήνη-Κεφαλονιά, ενώ τα δρομολόγια από Βόλο για Σποράδες θα αρχίσουν να εκτελούνται μετά τις 2:30 το μεσημέρι.
Κλειστή είναι επίσης η γραμμή Καβάλα-Πρίνος.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις στα δρομολόγια που προκαλούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).