
Όταν ο Λεσόρ και ο Πετρούσεφ πιάστηκαν στα χέρια – Η συγγνώμη του Ομπράντοβιτς (vids)
Ματίας Λεσόρ και Φίλιπ Πετρούσεφ είχαν πιαστεί στα χέρια σε ντέρμπι ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα με τον Ζέλικο Οπμπράντοβιτς να αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη.
Το ημερολόγιο έγραφε 13 Μαρτίου όταν η Παρτιζάν επέστρεψε από το -16 για να επικρατήσει του Ερυθρού Αστέρα με 92-81 για την 21η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας.
Με τη διαφορά να έχει φτάσει σε σημείο που δεν αναστρέφεται οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελευταία τους επίθεση αλλά με τον Ματίας Λεσόρ να ήθελε να λύσει τις όποιες αντιπαραθέσεις είχαν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Ήρθαν στα χέρια Λεσόρ και Πετρούσεφ στο Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας
Ο Γάλλος σέντερ μάλλον δεν άντεξε και με τη λήξη του αγώνα έσπρωξε τον Φίλιπ Πετρούσεφ με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να ηρεμήσουν τους δύο αθλητές.

Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ζήτησε συγγνώμη από τον ίδιο τον Πετρούσεφ αλλά και απολογήθηκε εκ μέρους του παίκτη του.
Αναλυτικά είπε:
«Ο Ματίας είναι τρομερός άνθρωπος, με ενέργεια, δίνει πολλά πράγματα στην ομάδα, τόσο ως παίκτης όσο και σαν άνθρωπος. Αλλά αυτό που έκανε στο τέλος, δεν χρειαζόταν καθόλου.
Σαν προπονητής, θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον Πετρούσεφ. Υπήρξαν κάποια πράγματα μεταξύ τους πριν, αλλά δεν ξέρω. Θα δούμε αν υπήρξε κάποια πρόκληση, αλλά και πάλι δεν υπήρχε λόγος για τέτοια αντίδραση».

- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ


