Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος μαθητή – Πέταξε αναμμένο πυρσό σε σχολική αίθουσα
Προκάλεσε φθορές και τη διακοπή της εκπαιδευτικής διαδικασίας
Δεκαεξάχρονος μαθητής άναψε πυρσό και τον πέταξε από ανοιχτό παράθυρο σε σχολική αίθουσα, όπου ήταν σε εξέλιξη η εκπαιδευτική διαδικασία, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές, να διακοπεί το μάθημα και να εκκενωθεί προληπτικά η αίθουσα.
Για το περιστατικό, που συνέβη στα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη, στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά,Θεσσαλονίκης ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο εν λόγω μαθητής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
πηγή: ΑΠΕ
- Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα
- Αϊζέα Κάνααν σχολίασε τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο με τον εγκαυματία να βγαίνει από την επιχείρηση – «Εγώ άναψα ένα τσιγάρο»
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442