Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο το Σάββατο - Ομιλία Ανδρουλάκη στην ΚΕ την Κυριακή

ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο το Σάββατο – Ομιλία Ανδρουλάκη στην ΚΕ την Κυριακή

Το πρωί του Σαββάτου θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ενώ την Κυριακή θα συνεδριάσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 11:00 θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής (αίθουσα Τύπου, Χαριλάου Τρικούπη).

Μία μέρα μετά, την Κυριακή 19 του μήνα, στις 12:00 το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα μιλήσει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Caravel.

Ισχυρή αντιπολίτευση, με το βλέμμα στην περιδίνηση ΣΥΡΙΖΑ

Το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζουν στη λογική της ισχυρής αντιπολίτευσης απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας παράλληλα στραμμένο το βλέμμα στα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και την δημοσκοπική του πτώση.

Εξάλλου, με τον ΣΥΡΙΖΑ σε εσωκομματική περιδίνηση, οι αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν μεγαλύτερη προσοχή και από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τα Τέμπη και η αισχροκέρδεια

Αίτημα για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το δυστύχημα των Τεμπών κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ένα ζήτημα στο οποίο επιμένει ιδιαίτερα η Χαριλάου Τρικούπη, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες των πρώην υπουργών των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ, Χρήστου Σπίρτζη και Κώστα Αχ. Καραμανλή αντίστοιχα, ώστε να διαπιστωθεί αν σχετίζονται με πράξεις και παραλείψεις τους αναφορικά με την εκτέλεση της Σύμβασης 717.

Παράλληλα, παραμένει στο επίκεντρο της αντιπολιτευτικής του στρατηγικής η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια στην αγορά, υποστηρίζοντας πως «όλο το καλοκαίρι δεν επιβλήθηκε ούτε ένα πρόστιμο στα τρόφιμα, όπου η ακρίβεια καλπάζει».

Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ έχει προτείνει από τον Ιανουάριο του 2022 τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά είδη διατροφής, για να στηρίξει τα ελληνικά νοικοκυριά που βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση, η οποία «απορρίπτει ένα μέτρο που στις τρεις χώρες όπου εφαρμόστηκε (Πορτογαλία, Ισπανία, Πολωνία) οδήγησε σε μείωση μέχρι και 16 μονάδες του πληθωρισμού τροφίμων».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024