Γιαννούλης: Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για «ανάσα των νοικοκυριών» από την ακρίβεια
«Χρειαζόμαστε μόνιμα μέτρα για την ακρίβεια», υποστήριξε ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης
Τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την καταπολέμηση της ακριβείας ο τομεάρχης Ανάπτυξης και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Γιαννούλης.
«Κάθε ευρώ που μπαίνει στην τσέπη των πολιτών συνεισφέρει στην ποιότητα ζωής τους, αλλά τα επιδόματα δεν είναι πανάκεια. Χρειαζόμαστε μόνιμα μέτρα», υποστήριξε ο Χρήστος Γιαννούλης.
Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που «θα δώσουν τεράστια ανάσα στα νοικοκυριά»
Ακολούθως, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρόσθεσε πως «η μείωση του 5% σε προϊόντα που ανατιμήθηκαν στο πολλαπλάσιο τον τελευταίο χρόνο αποτελεί πομφόλυγα. Τα πρόστιμα είναι μεν αποτρεπτικά, αλλά αυτά και θα πρέπει να εισπράττονται και να είναι αντίστοιχα της αισχροκέρδειας».

Ο Χρήστος Γιαννούλης
Σύμφωνα με τον Χρήστο Γιαννούλη «η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μειώσεις ΦΠΑ, έμμεσων φόρων και πραγματική φορολόγηση των υπερκερδών θα δώσει τεράστια ανάσα στα νοικοκυριά».
Παράλληλα, επισήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προτείνει την «άμεση στελέχωση των ελεγκτικών μηχανισμών που στενάζουν από έλλειψη προσωπικού, καθιστώντας αδύνατο τον έλεγχο της αγοράς».
«Δεν με αφορούν οι παραφιλολογίες»
Τέλος, ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης επισήμανε ότι δεν τον αφορά η «παραφιλολογία», όπως είπε, που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες μέρες γύρω από το όνομά του και σενάρια αποχώρησης.
«Αδιαμεσολάβητη σχέση με τους πολίτες έχουμε όλοι οι πολιτικοί οπότε δεν υπάρχει λόγος να ψέγεται για αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης», κατέληξε ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας
- Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τους Metallica: Μια εκρηκτική βραδιά στην Αθήνα με το απόλυτο metal παραλήρημα
- Οι Metallica στην playlist του τρόμου: Aπό τα δωμάτια βασανιστηρίων στις υπηρεσίες του Χέγκσεθ
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3 σετ: Νίκη στην Πυλαία οι «πράσινοι» και δεύτερο σερί πρωτάθλημα (vids)
- Κοινωνικός Τουρισμός: Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχος
- Επανέρχεται η αφρικανική σκόνη: Αυτές είναι οι επτά περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442