Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Θανατηφόρο τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στο Οχάιο

ΗΠΑ: Θανατηφόρο τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στο Οχάιο

Σκοτώθηκαν τρεις επιβάτες, άλλοι 15 τραυματίστηκαν

Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 15 τραυματίες είναι ο προσωρινός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα Τρίτη (14/11) σε αυτοκινητόδρομο του Οχάιο στις ΗΠΑ.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί (τοπική ώρα, 16:00 ώρα Ελλάδος), φορτηγό συγκρούστηκε με προπορευόμενο λεωφορείο που μετέφερε μαθητές. Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 57 μαθητές και συνοδοί που ταξίδευαν στην πρωτεύουσα του Οχάιο, το Κολόμπους.

Δείτε βίντεο:

Από την σφοδρή σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά, όπως μαρτυρούν εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να τυλιχθούν στις φλόγες. Βίντεο που καταγράφηκαν δείχνουν πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από τα φλεγόμενα οχήματα.

Νεκροί τρεις επιβάτες, τραυματίστηκαν άλλα 15 άτομα

Αποτέλεσμα του σοβαρού τροχαίου ήταν να προκύψουν 15 τραυματίες και 3 άνθρωποι να ανασυρθούν χωρίς τις αισθήσεις τους. Συνολικά, πέντε οχήματα ενεπλάκησαν στο δυστύχημα. Οι τραυματίες νοσηλεύονται σε επτά νοσοκομεία, ενώ τα αίτια του τροχαίου παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.

Αναστάτωση επικράτησε στο σημείο με διασώστες και πυροσβέστες να προσπαθούν να απεγκλωβίσουν και να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, ενώ αστυνομιικές δυνάμεις διέκοψαν την κυκλοφορία.

Δεκάδες οχήματα έκτακτης ανάγκης εξακολουθούσαν να βρίσκονται στο σημείο του δυστυχήματος αρκετές ώρες μετά το τροχαίο

Είναι το δεύτερο, πρόσφατο, θανατηφόρο τροχαίο με μαθητές στις ΗΠΑ

«Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης μας, ένα λεωφορείο γεμάτο με παιδιά να εμπλέκεται σε τέτοιο τροχαίο», είπε ο κυβερνήτης του Οχάιο, Μάικ Ντε Γουάιν, αναφερόμενος στο θλιβερό συμβάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Οι προσευχές μας πηγαίνουν στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους όσοι βρίσκονταν στο λεωφορείο».


Πρόκειται για το δεύτερο πρόσφατο θανατηφόρο τροχαίο λεωφορείου με μαθητές Λυκείου. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο που μετέφερε μαθητές Γυμνασίου στην κατασκήνωση ξέφυγε της πορείας του σε αυτοκινητόδρομο της Νέας Υόρκης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024